Granvej 7, Rebild, 9520 Skørping

LYS - LÆKKER OG INDFLYTNINGSKLAR 1-PLANS VILLA - NYRENOVERET (2020-2022) MED GULVVARME OG NYT EL OVERALT, LAMINAT-PLANK I ALLE OPHOLDSRUM, TROLDTEKTLOFTER, TRÆ/ALU VINDUER OG DØRE, FEDT NYT KØKKEN/ALRUM STUE, NYT BADEVÆRELSE, NYT BRYGGERS - 3 LYSE BØRNEVÆRELSER OG STORT SOVEVÆRELSE med depotrum forberedt til badeværelse .... er du fristet ?? KOM OG KIK!
Villaen er opført i 1972 og tilbygget i 1976 - i kalksandsten - har fået nyt sort eternittag i 2010 - og i 2021 er de fleste vinduer/døre udskiftet til Outline træ/alu - skønt beliggende i attraktivt villakvarter på 867 m2 helt ugenert grund med flisebelagt indkørsel/gårdhave hvor den oprindelige carport nu er forandret til et godt redskabsrum/cykelskur og overdækket hyggekrog.
Boligarealet udgør 163 m2, og indeholder: Rummelig og lys for-/fordelingsgang med garderobe og adgang til 2 børneværelser - det ene med udgang til haven og soveværelse med skabe og ligeledes med udgang til haven. Flot badeværelse med grå gulvfliser, bruseniche afskærmet med glasvæg, hvid vask med hvide skuffer. Stort og lyst køkken/alrum/stue med udgang til overdækket sydvendt terrasse (under husets tag) - køkkenet har hvide grebsfri låger med push, køkkenø med egetræsbordplade, som ind mod stuen har et svævende hjørne med siddepladser, induktionskogeplade med integreret emhætte, indbygningsovn, quooker, integreret opvaskemaskine, integreret køleskab og fryseskab - i køkkendelen gråt flisegulv og store vinduespartier med udgang til gårdhaven. Godt bryggers med grå gulvfliser, egetræsbordplade med vask og hvide skabe - forhøjning til vaskemaskine og tørretumbler - skydeskabe til teknik- og kosteskab. Fra bryggers adgang til stort multirum (evt. forældreafd.) med udgang til vestvendt terrasse og have. Godt værksted - ca. 10 m2 - er forberedt med gulvvarmeslanger, afløb og vandrør til indretning af endnu et badeværelse - rummet har adgang til såvel multirummet som til den tidligere carport.
Cykelsti direkte til skole og idrætscenter. Få minutters gang til Rebild Bakker, gode spisesteder og masser af muligheder og udfordringer i Rold Skov.

70-ER PARCELHUS, SOM ER FORVANDLET TIL EN MODERNE FAMILIEVILLA - INDFLYTNINGSKLAR PERLE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.