Egholmsvej 21, 9520 Skørping

USPOLERET UDSIGT TIL SKOV OG SØ - ADGANG TIL MTB-RUTER I BAGHAVEN - SKØN BELIGGENHED!!!

Højt liggende og velindrettet villa opført i 1972 i gule mursten med eternittag. Absolut unik beliggenhed for enden af lukket villavej med panorama udsigt til skov og sø - kort og god skolevej.

Boligarealet udgør 218 kvm. - heraf 174 kvm. i høj stueplan, som indeholder: Hall med trappe til underetage, stor vinkelstue med muret pejs med brændeovnsindsats, panoramavinduer til søen og skoven mod vest - stuen er naturligt indrettet med en opholdsstue og spisestue - desuden er der udgang til 14 kvm. udestue og stor træterrasse. Hyggeligt køkken med lyse skabselementer og bøgebordplade samt spiseplads. 3 gode værelser - alle med skabe, soveværelse med skabe og udgang til terrassen. Dejligt stort badeværelse med hvide gulv- og vægfliser, hvide skabe og muret bruseniche.. Pænt gæstetoilet. Bryggers med bordplade med vask og skabe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Undertagen er på i alt 160 kvm. hvoraf de 44 kvm er registreret boligareal og indeholde:: God fordelingsgang med flisegulv, stort værelse med bøgelaminat på gulvet, viktualierum, dejligt stort værksted, toilet med lysegrå fliser og hvidt sanitet, fyrrum med fjernvarmeinstallation. Fra underetagen er der udgang til stor dobbelt garage med 2 aut. alu-porte.
Skøn syd-/vestvendt have med stor plæne og 24 kvm. fritstående udhus - endvidere ca, 35 kvm. carrport.

ER DU TIL SKOV, SØ OG MASSER AF PLADS ?? HAR DU LYST TIL AT SÆTTE EGET PRÆG PÅ DIN BOLIG ??
- RING 9839 1127 FOR EN FREMVISNING AF DENNE UNIKT BELIGGENDE VILLA I SKØRPING.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.