Bælumvej 11, 9575 Terndrup

VIRKELIG VELHOLDT, PRÆSENTABEL OG GEDIGEN RØDSTENSVILLA FRA 1951 - HAR I 2002 FÅET RØDT TEGLTAG MED ZINCKTAGRENDER OG NYE VINDUER OG DØRE. Flot galvaniseret stakit med rosenbed og flisebelagt havegang/indkørsel/gårdsplads byder velkommen til 171 m2 lys og indbydende bolig - heraf 108 m2 i stueplan, indeholder: Forgang/fordelingsgang med bøgelaminat på gulvet, 2 sammenhængende stuer med flot afslebet sildebensparket i massiv bøgetræ, den ene stue har brændeovn og udgang til hyggelig opmuret altan-terrasse. Spisekøkken med vinyl på gulvet, JKE-køkken i hvidbøg, laminatbordplade, keramisk kogeplade, emhætte, indbygningsovn, køleskab og opvaskemaskine samt lille spiseplads. Stort soveværelse med lyst parketgulv og skabsvæg. Badeværelse med grå/sand melerede gulvfliser (gulvvarme), flexlåger til bruseniche beklædt med grå vægfliser, grå helstøbt vask med sensorarmatur, lud-laminatskabe (ekstra skab til under vasken haves). For enden af fordelingsgangen rummelig vinket med flot trætrappe op og ned. 1. sal udgør 63 m2, har fyr-bræddegulve overalt, og indeholder: Repos, stort gavlværelse/stue (mulighed for 2 værelser) her er trægulvet afslebet, kammer/kontor og endnu et godt gavlværelse med udgang til altan.
Tilbage ved trappen i stueetagen går vi nu et halv niveau ned til dør til gårdhaven - og endnu et halvt niveau ned til god og anvendelig kælder, som udgør 108 m2, og indeholder: Rummelig vinkel-gang med grå gulvfliser og dør til gårdspladsen. Godt vaskerum med porcelænsvask og plateau til vaskemaskine m.v. - viktualierum med grå gulvfliser og skabsfryser. Depotrum og 2 sammenhængende og store disponible rum/hobbyrum.
Endvidere 31 m2 garage opført i 2005 i træ med rødt tegltag og aut. aluport.
Grunden er 1000 m2 - og et helt kapitel for sig selv .... flisebelagte havegange - 17 m2 overdækket terrasse med udsigt til den smukt anlagte have med staudebede, frugttræer/buske, hyggelig 6-kantet havehus og nyttehave.

UALMINDELIG VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR 50-ER VILLA - SKAL OPLEVES!! Ring 9839 1127 for aftale om fremvisning ..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.