Ahornvej 6, 9575 Terndrup

Særdeles velholdt og velbeliggende étplansvilla - med 4 værelser og kig ud over åbne marker.

Vi byder velkommen til denne flotte villa beliggende i et dejligt kvarter i Terndrup, med kort afstand til alle byens gode faciliteter. Villaen har en skøn udsigt over åbne marker og ud mod skov.

Villaen er indrettet med entré med klinker, fordelergang med nyslebet parketgulv, gæstetoilet med gulvvarme, dejligt køkken med god spiseplads til hele familien og hårde hvidevarer fra 2020. Dejlig stor vinkelstue med flot parketgulv, opdelt i en spiseafdeling til når I får gæster samt en opholdsstue. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse og den sydvest vendte have, hvor solen kan nydes hele dagen og det samme kan udsigten over markerne overfor. Dejligt soveværelse med skydeskabe og 3 gode store værelser. Der er lyst badeværelse fra 2004 med muret bruseniche og elementer fra Kvik. Endelig er der nyere dejligt stort bryggers/baggang med flotte klinker og vaskemaskine/tørretumbler i den rette arbejdshøjde.

Endvidere er der muret garage og værksted samt stort isoleret depotrum, hvor kun fantasien sætter begrænsning på muligheden for anvendelsen.

Taget er skiftet i 2006 og samtidig er der blevet efterisoleret på loftet, så der er 200 mm. Desuden er der et 4,2 kw solcelleanlæg.

Alt i alt en særdeles velholdt og velbeliggende villa - som du helt sikkert vil synes godt om denne villa - så kom og kig - vi står klar.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.