Halvrebene 4, Als, 9560 Hadsund

HAVUDSIGT OG MASSER AF CHARME I DETTE VELBELIGGENDE SOMMERHUS, SOM ER GENNEMGRIBENDE RENOVERT I 2018 - SKØNT BELIGGENDE PÅ 1198 m2 SKRÅNENDE GRUND I ROLIGT OG ATTRAKTIVT SOMMERHUSOMRÅDE - HALVREBENE, ALS!!
Sommerhuset er opført i 1970 i træ - og er til og ombygget i 2018, hvor der bl.a. er gravet ud, isoleret og etableret gulvvarme i hele huset og installeret luft-til-vand varmepumpe, alle ydervægge er isoleret udvendigt og har fået ny træbeklædning i rødmalet træ - oprindeligt eternittag med nye ståltagrender og hvidmalede vinduer.
Boligarealet udgør 95 m2, og indeholder: Åben entre i det store centrale køkken/alrum/stue med brostens-flisegulv og hvidmalede lofter - nyere brændeovn - nyere køkken (2018) med grå fyldningslåger, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og amerikaner-køle-/fryseskab - god plads til langbord - vinkel med hyggestue, skøn udsigt over området og til Kattegat og kun ca. 200 meter via sti til skøn sandstrand - fra stue/alrum udgang til flere gode træterrasser hvorfra samme skønne udsigt kan nydes. Åben mellemgang til badeværelse med samme brostens-fliser på gulvet, bordplade med vask, vaskemaskine og hvide skabe, god bruseniche. 2 store værelser - begge med lyse højtrykslaminatgulve, hvidmalede rustiklofter, hvide skyde-skabe og udgang til stor træterrasse med havudsigt!
36 m2 garage med indbygget udhus - også opført i rødmalet træ med eternittag - fritstående brændeskur.

Tilsluttet privat alment vandværk, afløb til septiktank med sivedræn, fiber installeret.

HELÅRSISOLERET, GULVVARME OVERALT, LYST OG RUMMELIGT - INDFLYTNINGSKLART - SKAL SES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.