Veddum Hovedgade 46, Veddum, 9560 Hadsund

Stor farmilievilla med masser af plads både ude og inde

Centralt beliggende villa til den unge familie pga prisen eller den store familie pga størrelsen. Villaen er centralt placeret i den hyggelige og driftige landsby Veddum. Her der både børnehave, velfungende fodboldklub, dagligvarebutik, forsamlingshus "Salen" samt fitnessmuligheder i klubben "Thor". Genboen er åben mark, hvor der er fin udsigt ud over de åbne arealer.

Villaen er løbende moderniseret og vedligeholdt. Indrettet i stueplan med: Stor entré med rødt klinkegulv og trappe til 1. sal, spisestue som nemt kan indrettes til 2 værelser, kontor eller meget mere, stor stue med plankegulv, brændeovn og udgang til stor terrasse og den velanlagte have, i stuen er der plads til både spise- og opholdsområde, køkken med fin spiseplads, stort lyst badeværelse med stor muret bruseniche og gulvvarme, baggang med røde klinker og adgang til bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og en tørresnor - her kan ungerne nemt få deres våde tøj af og væk fra resten af huset. Herfra er der gennemgang til udhus, hvor der er opbevaringsplads.

1. sal er indrettet med stort repos/stue, 3 værelser hvoraf det ene er særligt stort, soveværelse samt toilet med brusemulighed samt depot.

Endvidere er der garage med fjernbetjent port, værksted, hobbyrum og hvad du nu mangler plads til.

Naturligvis er der også et godt drivhus.

Mangler du plads til en overkommelig pris - så er muligheden der nu - vi viser gerne frem, når det passer dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.