Veggerbyvej 90, 9541 Suldrup

Skøn istandsat landejendom med masser af muligheder!

Denne fantastiske ejendom ligger blot 3 minutters kørsel fra Suldrup, og samtidig er det en ejendom der rummer hele 307 boligkvadratmeter, som løbende er istandsat gennem de seneste år, bl.a. med nyt eternittag i 2013, hardieplank på gavlene og malet facade i 2016. Boligen er oplagt for Jer som søger ro og albuerum, og som samtidig søger masser af gode kvadratmeter. Boligen er også oplagt som 2-families hus.
Ejendommen ligger på en 6320 m2 stor naturgrund, og hvor der kunne være mulighed for leje af omkringliggende jord til dyrehold, hvis ikke grunden er stor nok til dette formål.
Denne landejendom ligger i cykelafstand til Suldrup, og samtidig ligger den kun 15 min. kørsel fra motorvejen. Skolebussen stopper lige udenfor døren. Der er desuden fibernet.
Boligen er i stueplan indrettet med entré med trappe til 1. sal, stor vinkelstue med brændeovn og udgang til syd-/vestvendt terrasse, skøn spisestue, stort køkken med spiseplads og gulvvarme, fordelingsgang med gulvvarme, værelse af rigtig god størrelse, soveværelse med udgang til terrasse, og direkte adgang til det ene af husets 3 badeværelser, badeværelset er rummeligt og har gulvvarme og muret bruseniche, viktualierum, bryggers samt badeværelse som begge er renoveret i 2014.
1 sal har nyere gennemgående trægulve over alt, og er løbende istandsat og fremstår yderst pænt og velholdt. 1 sal består af et repos, værelse med udsigt til haven, skønt the-køkken med spiseplads, brændeovn og kvist, mellemgang/legerum, stor stue med kvist og plads til både sofa og spisebord, stort soveværelse, skønt badeværelse med bruseniche, samt et dejligt disponibelt rum som kan rumme mange muligheder.
Til ejendommen hører sig ligeledes 80 m2 indbygget udhus, som fungerer med vaskerum med velbevarede velvinger, godt værksted, samt et fyrrum med oliefyr og fastbrændselsfyr.
Der ud over er der 60 m2 dobbelt-garage.
Lyder denne ejendom som noget af det du søger, så tøv ikke med at bestille en fremvisning. Ejendommen er en oplevelse værd - såvel indendørs som udendørs - og derfor glæder vi os til at vise dig ejendommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.