Damvej 6, 9520 Skørping

Velholdt gulstensvilla på lukket vænge i den østlige del af Skørping - få skridt til skoven og 10 minutters gang til indkøb og banegård!!
801 m2 grund med bred og flisebelagt indkørsel byder velkommen til 130 m2 bolig, som er opført i 1972 og har fået nye plast-vinduer i 2008. Skøn og ugenert have med delvis overdækket terrasse - orangeri/drivhus samt 28 m2 carport med godt udhus.
Boligen fremtræder lys og indbydende, har massive bøgeparketgulve i alle opholdsrum, og indeholder: Forgang/fordelingsgang til soveværelse og 2 gode værelser - alle med skabe - gæstetoilet med lyst mosaikgulv (gulvvarme), hvidt sanitet og blå vægfliser. Badeværelse (2008) med lys-brændte gulvfliser (gulvvarme), lyse vægfliser til loft, muret bruseniche, terrazzoplade med vask og JKE skabe i lys bøgelaminat. Stor og rummelig vinkelstue med udgang til syd-/vestvendt og delvis overdækket terrasse. Spisekøkken med laminatgulv, JKE køkkenelementer i lys bøgelaminat, mørk laminatbordplade, keramisk kogeplade, frithængende stålemhætte, indbygningsovn, microovn, integreret opvaskemaskine, integreret køleskab og hyggelig spiseplads. Godt bryggers med lyst mosaikgulv, bordplade med vask, vaskemaskine og masser af skabe i samme lyse bøgelaminat.

VELHOLDT - VELINDRETTET - SKØN HAVE MED FLERE GODE HYGGEKROGE - NEM ADGANG TIL SKOV OG BY/BANEGÅRD !! Ring 9839 1127 for nærmere aftale om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.