KLASSISK KVALITET MED SPÆNDENDE DETALJER - FUNKTIONEL INDRETNING OG ET FANTASTISK CENTRUM TIL OPHOLD OG HYGGE - SKØN OG UGENERT HAVE - DEN PERFEKTE VILLA TIL BØRNEFAMILIEN!!" />
Hanebuen 11, 9520 Skørping

SUPER SKØN FAMILIEVILLA OPFØRT I KVALITETSMATERIALER på 1003 m2 ugenert og velanlagt grund i attraktivt villakvarter. Grunden grænser direkte ud til grønne fællesarealer med shelterplads, legeplads og cykel-/gangsti til skoven og indkøb/banegård og skole m.v. Helt ugenert og flisebelagt indkørsel til 49 kvm. dobbeltcarport med godt udhus - opført i træ med tag af sorte betontagsten - carporten har installation til ladestander - flisebelægningen fortsætter op til villaen, som er fuldmuret - opført i rosafarvede sten med tag af sorte betontagsten - alu/zinck tagrender og mahognivinduer. Boligen fremtræder lys og indflytningsklar med gode detaljer - har gulvvarme overalt, lyse rustiklofter og vandskurede vægge - arealet udgør 175 m2, og indeholder: Forgang med lysbrændte gulvfliser, hvide garderobeskabe og halvvæg til godt bryggers-/vaskerum med lys bordplade med vask, hvide skabe og plads til vaskemaskine m.v. Stort soveværelse med askeparket på gulvet, skabe med skydelåger og direkte adgang til rummeligt badeværelse med hjørnekar, lysbrændte gulvfliser, muret bruseniche, terrazzoplade med vask og skabe i kirsebærfiner. Godt værelse/kontor med askeparket. Fra forgang glasdør til et virkelig skønt, lyst og rummeligt køkken/alrum med halvvæg og to trin til forsænket opholdsstue - dette rum har en spændende konstruktion med lofter til kip og hvor kippen mødes i et "T" og vender modsat - i stuen går vinduerne i gavl fra gulv til kip, hvilket giver et super godt lysindfald til husets centrale rum. Stue og alrum har fyr-laminat-plank på gulvet - stuen har udgang til syd-/vestvendt terrasse og den skønne lukkede have - køkkenafdelingen er adskilt mod alrummet med en halvmur - har lysbrændte gulvfliser og en fremskudt karnap som også giver godt lysindfald - fra karnappen udgang til nord-/østvendt have med højbede og skøn udsigt til de grønne områder - hvidt grebsfri Invita-køkken med massiv bøgetræsbordplade - keramisk kogeplade - flot stålemhætte, opvaskemaskine, indbygningsovn og køleskab i stål. Fordelingsgang til 3 skønne, lyse og rummelige børneværelser - alle med askeparket på gulvet. badeværelse i med muret bruseniche og materialer svarende til forældrebadeværelset.

KLASSISK KVALITET MED SPÆNDENDE DETALJER - FUNKTIONEL INDRETNING OG ET FANTASTISK CENTRUM TIL OPHOLD OG HYGGE - SKØN OG UGENERT HAVE - DEN PERFEKTE VILLA TIL BØRNEFAMILIEN!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.