Granvej 5, Rebild, 9520 Skørping

Velkommen til denne unikke bolig beliggende i skønne Rebild. Dette charmerende hus, der kun har haft én ejer siden opførelsen i 1973, byder på et væld af muligheder og et rummeligt boligareal på 157 kvm. samt en ekstra 46 kvm. garage/udhus. Den dejligt lukkede grund strækker sig over 934 kvm., og her kan I virkelig skabe jeres eget private fristed.

Indenfor mødes I af et renoveret bryggers, der giver jer mulighed for praktisk opbevaring og håndtering af dagligdagens gøremål. Det lyse køkken er indrettet med en hyggelig spiseplads, hvor I kan nyde maden når I spiser alene. Stuen er indbydende opdelt i en spiseafdeling, hvor I kan samle familie og venner til lækre middage - og en opholdsafdeling, hvor I kan slappe af og hygge jer. Her er også en stemningsfuld brændeovn, der tilføjer ekstra varme og atmosfære til rummet. Fra stuen er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan nyde friske luft og udendørsafslapning. Der er også et gæstetoilet, der er bekvemt placeret i nærheden af de fælles opholdsarealer. I entréen bydes I velkommen i hjemmet.

Boligen rummer desuden 3 værelser samt et soveværelse, der alle er udstyret med skabe og giver jer god plads til privatliv. Det tilhørende badeværelse er veludstyret med både kar og bruseniche, så I kan vælge mellem en afslappende badeoplevelse eller en hurtig bruser alt efter behov og ønske.

Garage/udhuset er ikke kun en praktisk plads til at parkere jeres biler, men er også indrettet til et værksted og fyrrum. Her har I rig mulighed for at udleve jeres kreative projekter eller opbevare værktøj og udstyr i den ekstra plads.

Beliggenheden i dejlige Rebild tilbyder en naturskøn omgivelse og et fredeligt miljø, hvor I kan nyde roen og skønheden i området. I kan tage på opdagelse i de nærliggende naturområder og få glæde af de mange rekreative muligheder.

Grib denne unikke mulighed for at skabe jeres drømmehjem i Rebild. Kontakt os og lad os vise jer alle de skønne detaljer og muligheder, som dette hus har at byde på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.