Bækkedalsvej 12, Gl Skørping, 9520 Skørping

SUPER VELHOLDT OG GODT INDRETTET RØDSTENSVILLA MED ETERNITTAG - OPFØRT I 1963 OG NYE TRÆ-/ALU VINDUER OG DØRE I 2022 - fredeligt beliggende i kanten af Gammel Skørping - på 575 m2 overkommelig grund med plæne, hæk og en dejlig ugenert gårdhave.
Grusbelagt indkørsel til 38 m2 muret garage med godt udhus/værksted - tag udført i stålplader med ensidig taghældning. Den lyse og velindrettede bolig byder velkommen med en hyggelig overdækning ved entredør - arealet udgør 96 m2, - har bræddegulve under tæpper, og indeholder: Entre/forgang med gråt flise-vinyl på gulvet og hvidmalet rustikloft. Godt værelse med skab. Bryggers med grå gulvfliser, fjernvarmeinstallation, plads til vaskemaskine m.v. og udgang til skøn, ugenert og flisebelagt gårdhave/terrasse. Badeværelse fra 2019 med brune italienske gulvfliser (gulvvarme), lysegrå vægfliser, hvide skabe, bruseniche med flex-låger. Stort - åbent og lyst køkken/alrum/stue med hvidmalet rustikloft - halvvæg med hyggelige hvidmalede stolper såvel åbner som adskiller til køkken med hvide skabslåger med bøgekanter, koksgrå bordplade, keramisk kogeplade, indbygningsovn emhætte og opvaskemaskine. Rummeligt soveværelse med skabsvæg med skydelåger.
Endvidere ca. 4 m2 brændeskur.
VELHOLDT - LYST og VELINDRETTET - PERFEKT TIL FØRSTEGANGSKØBERE ELLER SENIORER! Ring 9839 1127 for at aftale fremvisning!

Gammel Skørping er en rigtig velfungerende landsby med cykelsti og kun 3 km. til stationsbyen Skørping - "Butikken" og Skolepladsen udgør byens samlingspunkt til såvel indendørs som udendørs aktiviteter - der er fælles legeplads og bålhytte ved Skolepladsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.