Purkervej 3,, 9520 Skørping

NU UDBYDES EN AF BYENS BEDSTE ADRESSER - PURKERVEJ 3 - I KANTEN AF SKOVEN OG MED FÅ SKRIDT TIL INDKØB OG BANEGÅRD - OMGIVET AF SMUKKE BØGE på 952 m2 ugenert grund i roligt og attraktivt, ældre villakvarter.
Grusbelagt indkørsel byder velkommen til denne gedigne og præsentable gulstensvilla opført i 1961 og tilbygget i 1982 - har nyere tag (ca. 15 år gammelt) af sorte stålplader og tilbygningen har built-up tag. Boligen fremtræder velholdt, men med mulighed for at sætte eget præg - indeholder i alt 224 m2 etagemeter - heraf 128 m2 i høj stueplan, som indeholder: Flot forgang med klassiske mosaikfliser på gulv, murstensvægge, blyindfattede ruder og garderobe. Fra entre repos med åben trappe op og ned - gang med kik til entre - stort og lyst spisekøkken med massive og bejdsede låger, lys laminatbordplade, keramisk kogeplade, emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine og køle-/fryseskab - stor spiseplads og udgang til skøn syd/vestvendt og overdækket terrasse under husets tag. Rummelig vinkelstue og mindre stue med egeparket og udgang til syd-/østvendt træ-terrasse med skøn udsigt til bøgene - denne stue kan være oplagt til indretning til soveværelse med walk-in. Badeværelse med rustikke lyse gulv-og vægfliser, stor bruseniche og hvid sanitet.
Underetagen udgør 96 m2. - har med ca. 220 cm til loftet boligstandard, og indeholder: Åben fordelingsgang med terrazzogulv og entre med udgang til gårdsplads/indkørsel. Godt vaskerum/bryggers. Badeværelse med rustikke lyse gulv- og vægfliser, bruseniche og hvid sanitet. 4 gode disponible rum (værelser) flere af dem med skabe. Depotrum under trappen.
Endvidere 97 m2 muret garage opført i 1963 i gule sten med eternittag og ekstra højt til loftet - høj port i gavl og indvendigt med støbt gulv og indbygget værksted. Vand og el indlagt.

RUMMELIG, ABSOLUT VELHOLDT OG PRÆSENTABEL FAMILIEVILLA - STOR GARAGE MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER - SKØN BELIGGENHED I SKOVKANTEN - SKAL OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.