Jyllandsgade 81, 9520 Skørping

UNIK EJENDOM - MULIGHED FOR ERHVERV ELLER 2 GENERATIONER .... DIREKTE I SKOVKANTEN i den østlige del af Skørping by - fra alle boligens rum er der skøn og uforstyrret udsigt direkte til skovens kroner - her er der ikke brug for kunst på væggene - her er det sol, skyer og de skiftende årstider, som udgør dekorationerne i denne unikke ejendom, beliggende på 1648 m2 grund - naturligt anlagt og helt ugenert - bygning 2 giver mulighed for erhverv eller ekstra lejlighed - evt. til 2 generationer - grunden grænser op til 7 ha. privat skov, som evt. kan tilkøbes. Her er mange daglige besøg af skovens dyr!
Boligen er opført i 1958 - tilbygget i 2000 - pudset og hvidmalet, har i 2017 fået nyt sort eternittag og ståltagrender, ligesom de fleste vinduer i den oprindelige del er udskiftet i 2017.
Bred trætrappe fører op til skøn vestvendt træterrasse og påbygget karnap med entre/vindfang med ovenlys, hvidmalede rustikvægge og indbygget garderobe. Boligarealet udgør 186 m2 - heraf 138 m2 i høj stueplan, som indeholder: Køkken med lyse fyrfyldningsskabe, egetræsbordplade med vask, opvaskemaskine og køleskab, granitbordplade ved keramisk elkomfur med emhætte - fra køkken åbent til alrum/stue med halvmur til åben, muret og flisebelagt trappe til kælder/underetage. Alrum og stue har lyse rustiklofter mellem hvidmalede og fritlagte (pynte)bjælker, lyse askeparketgulve og brændeovn - store vinduespartier til den sydvendte have og dobbelt glasdør til skøn stue med lyse rustiklofter og vinduespartier til kip - hvilket igen hiver skoven ind i stuen - askeparketgulv gennemgående til soveværelse med loft til kip, skabe med skydelåger og adgang til stort badeværelse med hvide gulv og vægfliser - stor bruseniche, egetræsbordplade med porcelænsvask og åbne hylder. Alrum/stue dør til mellemgang med toilet og 2 gode værelser samt vindfang med udgang til 17 m2 overdækket træterrasse med trappe til have med drivhus, højbede og flere gode terrasser/kroge.
Kælder/underetage udgør 138 m2 (heraf er 48 m2 beboelse) , og indeholder: Alrum/trapperum, godt vaskerum, viktualierum, værksted, depotrum og tidligere garage med dobbelt-dør til nedrivningsmoden carport. Fra trapperummet dør og to trin ned til stor stue/multirum med vinduesparti fra gulv til loft og udgang til terrasse og gårdsplads - stuen har lyst flisegulv med gulvvarme. Kontor/værelse med askeparket på gulvet.
På den anden side af bøgehækken fører flisegang til 99 m2 fritstående og fuldmuret bygning opført i 2003 og p.t. anvendt og registreret som erhverv (kunsthåndværk) - vandskuret og hvidmalet og med sort eternittag - den største del udgør værksted med troldtektlofter til kip og ovenlysvinduer - denne bygning opvarmes med nyere træpillebrændeovn, men er forberedt til fjernvarme (boligen opvarmes med fjernvarme). Fra værksted dør til mellemgang med lyst flisegulv, værelse med laminatgulv og udgang til lille terrasse, badeværelse med lyse gulv- og vægfliser (el-gulvvarme), muret bruseniche. Stue med laminatgulv og køkkenniche med dropinette og køle-/fryseskab - herfra udgang til endnu en terrasse.

I SKOVKANTEN, MEN LIGE INDENFOR BYSKILTET - TOTALT UGENERT MEN MED NEM ADGANG TIL ALT - SKAL OPLEVES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.