Mosskovvej 7A, 9520 Skørping

VED INDGANGEN TIL SKOVEN - MED FÅ SKRIDT TIL SKOLE OG IDRÆTSCENTER - CYKELSTI TIL INDKØB OG BANEGÅRD - SUPER BØRNEVENLIGT KVARTER - NU UDBYDES MOSSKOVVEJ 7A - velholdt og rummelig ældre gulstensvilla - opført i 1896, skalmuret i 1970-erne og nyt rødglaseret tegltag i 2006 - på 1137 m2 charmerende og smukt beliggende grund.
Den velholdte bolig har charmerende fritlagte bjælker og sprossede mahognivinduer i de fleste rum - boligarealet udgør 225 m2 - heraf 132 m2 i høj stueplan, som indeholder: Entre/forstue med åben trappe til 1. sal og til kældertrappen. Forstuen fortsætter i en fordelingsgang, som ender ud i en skabsgang/walk-in, praktisk placeret ved siden af det lyse badeværelse med gulvvarme og muret bruseniche. Godt soveværelse, kontor/stue med glas-skydedør til stor og rummelig vinkelstue med ældre brændeovn - begge stuer har udgang til svalegang mod øst som videreføres til syd-/vestvendt træterrasse - bred træ-trappe videre til haven med ugenert og flisebelagt solgård. Hyggeligt køkken med lys bordplade, hvidmalede skabe og funktionsdygtigt brændekomfur, men også keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab.
1. sal udgør 93 m2, og indeholder: Repos, stor og lys stue/multirum med nyere Velux-vinduer og egeparket på gulvet. Nyt toiletrum med væghængt toilet, åben gang med aflukke til håndvask, plads til ekstra gæsteseng - samt 3 gode værelser med nyere Velux-vinduer.
Kælderen udgør 65 m2 - halvdelen heraf er indrettet til stort og anvendeligt vaskerum/bryggers med bordplade med vask og plads til vaskemaskine m.v. - muret bruseniche samt godt disponibelt rum med udgang til haven - begge rum med praktiske fliser på gulvet. Den anden halvdel af kælderen har kun udvendig adgang og kan anvendes til værksted/redskabsrum.

CHAMERENDE OG VELHOLDT FAMILIEVILLA - INDFLYTNINGSKLAR - OG SAMTIDIG MED MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG UDEN AT DET BEHØVER AT VÆRE NU. BØRNEVENLIGT OG NATURSKØNT - KUN FÅ SKRIDT TIL ROLD SKOV MED MASSER AF UDFORDRENDE OG HELSENDE NATUROPLEVELSER!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.