Lyngbyvej 87, Sejlstrup, 9520 Skørping

Solid og velholdt rødstensvilla opført i 1959, sort decratag oplagt i 2007- fredeligt beliggende på 778 kvm. ugenert grund, som grænser op til åbne marker i kanten af landsbyen Sejlstrup - med kun ca. 5 km. til Skørping, til Madum Sø og til Rold Skov.
Flot mahogni-hoveddør byder velkommen til præsentabel entre med trappe op og trappe ned. Stueplan udgør 80 kvm. - har rustiklofter i de fleste rum, og indeholder: Forgang med garderobe. Lyst badeværelse med terrazzogulv, hvide vægfliser, indmuret kar, nyere hvid vask med lyse skuffer. Spisekøkken med grå vinylfliser på gulvet, lyseblå vægfliser og faste hvidmalede skabe, keramisk elkomfur, emhætte og hyggelig spiseplads. Regulær og lys stue med udgang til syd-/vestvendt træterrasse med skøn udsigt over markerne og landskabet - herfra trappe til haven. Værelse og godt soveværelse med skabe.
Lys og anvendelig kælder udgør 80 kvm., og indeholder: Alrum/gang, fyrrum med Baxi-oliefyr og installation til vaskemaskine m.v., viktualierum, disponibelt rum, tørrerum med olietank og god garage med dør og port til indkørsel.

VELHOLDT, PRÆSENTABEL OG VELBYGGET LANDVILLA I CHARMERENDE LANDSBY - GRÆNSER DIREKTE UD TIL ÅBNE MARKER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.