Dollerup Byvej 2, Dollerup, 9520 Skørping

Velholdt, lys og rummelig landvilla i hyggeligt landsbymiljø med nem adgang til Aalborg-/Hadsund Landevej - gode busforbindelser og kort afstand til skole/indkøb samt kun 20 km. til Aalborg - 2.888 kvm. stor og sydvendt grund udlagt i græs og omkranset af træer. Forhave med højbede og stor grusbelagt gårdsplads byder velkommen!!
Villaen er opført i 1900 - tilbygget i 1989 og derefter løbende moderniseret - pudset og hvidmalet med eternittag og hyggelige bondehusvinduer (tilbygningen har built-up tag) - fremtræder lys og indflytningsklar med hvidmalede lofter og lyse laminatgulve i de fleste rum - boligarealet udgør 199 kvm. - heraf 145 kvm. i stueplan, som indeholder: Rummelig entre med rustikke gulvfliser og hvide skabe, herfra glasdør til disponibelt rum/forstue og stort bryggers med trappe til 1. sal - bryggerset har bordplade med vask og mange hvide skabe, lyst badeværelse med grå gulv- og vægfliser (gulvvarme), bruseniche opmuret i glassten, håndklædetørrer, porcelænsvask og bordplade med hvide skabe. Godt soveværelse, Rummeligt og super hyggeligt spisekøkken med grå gulvfliser, gråmalede køkkenelementer, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab med fryser - herfra åben forbindelse til skøn vinkelstue med fritlagte loftsbjælker, brændeovn og udgang til sydvendt terrasse og den store have. Med adgang fra entre godt vaske-/og fyrrum med oliefyr og defekt solvarmeanlæg. 1. sal udgør 54 kvm., har hvidmalede lofter til kip med fritlagte hanebånd, hvidmalede trægulve, og indeholder: Åben reposgang, stort gavlværelse og 2 børneværelser.
Grusbelagt gårdsplads med god plads til parkering og indkørsel til 41 kvm. dobbelt-carport med redskabsrum - opført i træ med built-up tag.

LYS, RUMMELIG LANDVILLA - STOR GRUND MED "EGEN SKOV" - KUN 20 KM. TIL AALBORG OG DET NYE SUPER SYGEHUS - RING 9839 1127 FOR FREMVISNING!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.