Fræervej 2B, Gl Skørping, 9520 Skørping

ENERGIOPTIMERET og velbeliggende, nyere rødstensvilla med eternittag - opført i 2017 på 1388 kvm. grund i kanten af Gammel Skørping. Villaen har solceller og opvarmes med fjernvarme, og har dermed lave driftsudgifter!! Stor træterrasse hele vejen rundt om huset !!
Boligarealet udgør 131 kvm. - har plastvinduer/døre, skrå troldtektlofter, bøge-laminatgulve - og indeholder: Entre med garderobeskabe og trappe til god kælder - fra entre dør til stue og til fordelingsgang. Rummelig og åben stue/køkken/alrum med godt lysindfald - bl.a. via ovenlys - udgang til stor træterrasse - køkkenelementer med grå fyldningslåger, egetræsbordplade, keramisk kogeplade, frithængende stålemhætte, indbygningsovne, integreret køle-/fryseskab og integreret opvaskemaskine. Soveværelse med skabsvæg og udgang til træterrassen, 2 gode værelser - begge med skabe. Badeværelse med grå gulvfliser (gulvvarme), håndklædetørrer, hvidt sanitet og brusekabine. Bryggers med egetræsbordplade med vask, vaskemaskine og mange skabe med grå fyldningslåger - fra bryggers udgang til terrasse og baghave. Gæstetoilet med grå gulvfliser (gulvvarme), håndklædetørrer og hvidt sanitet.
God og anvendelig kælder udgør 131 kvm., og indeholder: Stor dobbeltgarage med aut. alu-porte og dør til fordelingsgang med teknikrum (solcelle-inverter/batteri, fjernvarmeanlæg, genvex m.v.), 3 gode depotrum, disponibelt rum og stort multirum.
VILLAEN TRÆNGER TIL NYE BEBOERE - OG FREMVISES GERNE - RING 9839 1127!!

Gammel Skørping er en rigtig velfungerende landsby med cykelsti og kun 3 km. til stationsbyen Skørping - "Butikken" og Skolepladsen udgør byens samlingspunkt til såvel indendørs som udendørs aktiviteter - der er fælles legeplads og bålhytte ved Skolepladsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.