Gyvelvej 7, Rebild, 9520 Skørping

IMPONERENDE PANORAMAUDSIGT OVER MARK OG SKOV!! ABSOLUT VELBELIGGENDE 1-PLANS VILLA opført i 1971 i kalksandsten med eternittag - flisebelagt indkørsel byder velkommen til 960 kvm. højtbeliggende grund, som mod syd har præsentabel forhave med fri udsigt over Rebild by og mod nord grænser direkte op til marker og skov - og har samtidig kort gåafstand til Rebild Bakker, Rold Skov, gode spisesteder og trafiksikker cykelsti til Skørping Skole m.v.
Villaen fremstår forholdsvis original - boligarealet udgør 129 kvm., og indeholder: Rummelig forgang/fordelingsgang med garderobeskabe. Stor og lys vinkelstue med hvide panellofter og udgang til delvis overdækket og sydvendt terrasse. Soveværelse med skabe og 2 børneværelser - det ene med skabe. Badeværelse med hvide mosaikfliser på gulvet (gulvvarme), blå vægfliser, indmuret kar og bruseniche - hvidt sanitet og hvide skabe. Spisekøkken med grønmalede låger, lys laminatbordplade, keramisk kogeplade, indbygningsovn, emhætte, opvaskemaskine og spiseplads - men mulighed for at åbne ind mod stuen - her vil det være en fornøjelse at skrælle kartofler eller at tage opvasken - køkkenvinduet har den skønneste udsigt!! Fra køkken adgang til godt bryggers med mosaikfliser på gulvet, laminatbordplade med vask og hylder bag forhæng - vaskemaskine og køle-/fryseskab. Udgang til nord-/vestvendt have og terrasse/solgård hvorfra aftensolen og udsigten til mark og skov kan nydes. Forgangen har loftslem med påmonteret stige og fører op til godt depotrum.
Endvidere 31 kvm. muret garage/udhus med built-up tag - sammenbygget med huset.

BELIGGENHEDEN ER HELT I TOP!! HUSET TRÆNGER TIL OPDATERING - SÅ HER ER RIG MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG!! RING 9839 1127 for nærmere aftale om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.