Smallegade 7, 9520 Skørping

PRÆSENTABEL CHARME - velbygget og særdeles velholdt gulstensvilla - opført i 1950 - tilbygget i 2005 og har i 2008 fået nyt skifereternittag med ståltagrender, sådan at tagfladen matcher tilbygningen - skønt beliggende på 572 kvm. velanlagt og ugenert grund centralt i Skørping, men med få skridt til skoven.
Boligarealet udgør 114 kvm. samt 85 kvm. god, anvendelig og opvarmet kælder. Høj stueplan indeholder: Lys og venlig entre/fordelingsgang med lyst klinkegulv ved indgangen og derefter afslebet fyrreplankegulv, garderobeskab og hvidpudset loft. Godt værelse/kontor med afslebet fyrreplankegulv og hvide skabe. Super hyggeligt køkken med sort linoleum på gulvet, elementer med skabe i bøgefinér, hvide laminatbordplader, opvaskemaskine og køle-/fryseskab - kogeniche med induktionskogeplade, stålemhætte og indbygget ovn - spiseplads til 2. Soveværelse med hvide skabe med skydelåger, afslebne fyrreplankegulve. Badeværelse med lyse gulv- og vægfliser (gulvvarme), bruseniche med rainbrus og hvidt sanitet. Skøn og rummelig stue (nem mulighed for at indrette et ekstra værelse) med lyse afslebne trægulve og åbent med trætrappe til forsænket stue med lyst rustikloft til kip - lyst askefinérparketgulv med gulvvarme, brændeovn og skydedør til syd-/vestvendt terrasse og absolut skøn have med flere gode terrassekroge - således mulighed for at nyde solen og havens mange spændende buske, frugttræer og planter hele dagen!
Fra forgang/fordelingsgang er der dør til god kældertrappe - og kælderen, som opvarmes med radiatorer i de fleste rum - indeholder: Fordelingsgang med dør til haven, godt vaskerum med bordplader med vask og hylder med forhæng. Viktualierum. Nyere badeværelse med lyse gulv- og vægfliser (gulvvarme), bruseniche og hvidt sanitet. 2 gode disponible rum (gæsteværelse/hobbyrum) samt godt værksted.
Huset er hulmursisoleret og efterisoleret i forbindelse med tilbygning af den forsænkede stue, som er opført i lærketræ, klinkbeklædning - og har store hvide vinduespartier som gør, at haven kan nydes i al slags vejr. Stuen er perfekt afstemt med kant til det originale hus.

PRÆSENTABELT - CHARMERENDE - VELBYGGET - SKØN PRIVAT HAVE - TÆT VED SKOVEN - INDFLYTNINGSKLART!! Ring 9839 1127 for nærmere aftale om fremvisning ;-)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.