Stentoften 51, Rebild, 9520 Skørping

ABSOLUT SKØN OG VELHOLDT 1-PLANS FAMILIEVILLA PÅ 1522 M2 VELANLAGT OG UGENERT GRUND I ATTRAKTIVT OG BØRNEVENLIGT VILLAKVARTER MED CYKELSTI DIREKTE TIL SKØRPING SKOLE - FÅ MINUTTERS GANG TIL REBILD BAKKER, ROLD SKOV OG FLERE GODE SPISESTEDER!!
Villaen er opført i 1976 i gule sten og med tag af sorte betontagsten med zincktagrender, grå hardieplank på gavle og udhæng - flere nyere vinduer og døre. Villaen fremtræder lys og velholdt, boligarealet udgør 155 m2, og indeholder: Lys forgang med hvide skabe og adgang til stor, lys og regulær stue med udgang til delvis overdækket og sydvendt terrasse og stor plæne omkranset af buske, træer og hæk - stuen har lyse rustiklofter, brændeovn og halvmur med to trin ned til hyggelig pejsestue med rå murstensvægge og muret pejsearrangement. Soveværelse med skabsvæg og skydedør til nyere badeværelse med lyse sandfarvede gulvfliser (gulvvarme), muret bruseniche, terrazzobordplade med helstøbt vask og skabe/skuffer i sort-eg, væghængt toilet og håndklædetørrer. Fra stuen åbent til rummeligt køkken/alrum med hvidmalede elementer, lys laminatbordplade, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab - stor spiseplads i alrummet, som har let væg til gæsteværelse/kontor med udgang til terrasse/have. Fra alrummet skydedør til fordelingsgang med 2 gode værelser, badeværelse med hvide gulvfliser (gulvvarme), gråmalede vægfliser og bruseniche. Stort bryggers med lysegrå gulvfliser (gulvvarme), grå laminatbordplade med vask og skabe samt plads til vaskemaskine m.v. Baggang med dør til baghaven og godt brændeskur.

Åben og præsentabel forhave med flisegang til 28 m2 muret carport med udhus og videre til villaens hoveddør. Til den murede carport er bygget 30 m2 carport i træ med built-up tag og redskabsrum for enden - carportene lukker haven helt af til villavejen mod øst.

PRÆSENTABEL OG INDFLYTNINGSKLAR 1-PLANS VILLA PÅ STOR OG SKØN GRUND I DEJLIGE REBILD - NEM ADGANG TIL NOGLE AF DANMARKS SMUKKESTE NATUROPLEVELSER!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.