Gerdingvej 35, Fræer, 9520 Skørping

GRUSBELAGT INDKØRSEL OG GÅRDSPLADS BYDER VELKOMMEN TIL DENNE IDYLLISKE LANDVILLA MED STRÅTAG, BINDINGSVÆRK OG BLÅMALEDE BONDEHUSVINDUER - skønt og fredeligt beliggende på 1837 kvm. ugenert grund i landsbyen Fræer - med kun 4 km. til stationsbyen Skørping.
Villaen er opført i 1677 - til- og ombygget i 1997 - stråtaget er løbende udskiftet, og har i 2022 fået nye mønninger. Boligarealet udgør 231 kvm. - heraf 176 kvm. i stueplan, som har finurlige gamle trædøre og hvidmalede pladelofter mellem fritlagte bjælker i de fleste rum, og indeholder: Rummelig forgang med rustikke gulvfliser, skabe og trappe til 1. sal. Badeværelse fra 2006 med lysbrændte gulv- og vægfliser (gulvvarme), bruseniche, helstøbt marmorvask og hvide skabe. Hyggeligt køkken med laminat på gulvet, lys bordplade med grå skabe, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab - stor vinkelstue i hele husets bredde, hvilket giver - med terrassedøre til såvel vestvendt have som østvendt terrasse/gårdhave - et godt lysindfald - stuen har nyere træpillebrændeovn og askeparket. 2 gode værelser. Forgangen fortsætter i en åben fordelingsgang til godt soveværelse med hvide skabe, badeværelse med koksgrå gulvfliser, gule vægfliser, bruseniche og hvidt sanitet. Fyrrum med Viessmann oliefyr, bryggers med klassiske rødbrune gulvfliser, plads til vaskemaskine og tørretumbler, dør til gårdhaven og trappe til 1. sal. 1. sal udgør i alt 55 kvm. og den ene trappe fører op til repos/kontor og godt gavlværelse med skabe og udgang til svalegang - herfra flot udsigt over landskabet. Forgangens trappe fører op til repos og godt værelse - begge med bræddegulve. Villaen har 5 soverum!

SKØN OG LUKKET GÅRDHAVE MED FLISEBELAGT TERRASSE OG STOR PLÆNE OMKRANSET AF HÆK MOD VEST - RUMMELIG, GAMMEL LANDVILLA MED CHARME, HYGGE OG LANDLIG IDYL - SKAL OPLEVES!

Fræer er en velfungerende landsby med Forsamlingshuset som samlingspunkt for byens mange aktiviteter, sportsplads og en flot legeplads på vej - her er masser af mulighed for socialt samvær i alle aldersklasser, ligesom der er kun 4 km. til Skørping, og skal man mod nord eller syd, er der nem adgang til Aalborg/Hadsund Landevej.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.