Bentevej 40, 9520 Skørping

INDFLYTNINGSKLAR, VELINDRETTET - LYS OG SUPER VELHOLDT FAMILIEVILLA - opført i 1977 i røde sten, i 2010+2014 er vinduer og døre skiftet. Villaen er skønt beliggende på 880 kvm. velanlagt og ugenert grund i attraktivt og børnevenligt villakvarter med udsigt til skoven og kort afstand til legeplads, boldbane og cykelsti til banegård, indkøb m.v.

Villaen er indrettet med flot hvidt Invita køkken fra 2010, med god skabsplads, lækre hårde hvidevarer og Quooker samt spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til østvendt terrasse, hvor morgen solen kan nydes. 3 gode værelser i fornuftig størrelse samt soveværelse med skabsvæg. Lyst bryggers med hvide skabe med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Rummeligt badeværelse med dobbelt vask og stor muret bruseniche. Stue med udsigt til skoven samt udgang til nyere vestvendt overdækket træterrasse med trappe ned til haven, som er børnevenlig med masser af græs og lukket med hæk hele vejen rundt.

Desuden er der carport og redskabsrum.

ER DU TIL VELINDRETTET VILLA - UDSIGT TIL SKOVEN - LUKKET HAVE - SÅ KONTAKT OS FOR EN FREMVISNING AF DENNE DEJLIGE VILLA.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.