Hanebakken 5, 9520 Skørping

Lys, rummelig og indflytningsklar villa i hjertet af Skørping - beliggende på skøn ugeneret grund med fantastisk udsigt over byen samt til skoven. Denne villa er beliggende i et stille villakvarter som er børnevenligt med kort afstand til skov, bymidte samt banegården.

Huset er opført i 1960 og tilbygget/ombygget i 1972. Villaen er opført i røde sten og med nyere eternittag. Boligens areal udgør i stueplan 104 m2, samt 104 m2 kælder, hvoraf 24 m2 er godkendt til beboelse - i alt 128 m2 beboelse. Stueplan indeholder: Entré med terrazzogulv og glasdør til lys fordelingsgang. Lyst børneværelse med originalt plankegulv. Soveværelse med afslebet plankegulv og indbyggede skabe. Endnu et børneværelse af god størrelse med parketgulv. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme, hvide fliser og lyst inventar. Køkken/alrum rummer masser af plads, med bl.a. god spiseplads med udsigt over skoven. Fra køkken/alrum er der glasdør til stuen. Den lyse opholdsstue har nye vinduer mod øst med udsigt til skoven samt udgang til vestvendt terrasse med nedgang til den lukkede have. Da grunden skråner ligger huset højt med god udsigt mod vest.
Kælderen ligger delvist i niveau med haven og rummer som nævnt 104 m2 hvoraf de 24 m2 er godkendt til beboelse. Fra stueplan er der en god trappenedgang med masser af lys. Viktualierum med pudsede lofter og vægge. Pænt og rummeligt vaskerum, hvor der er forberedt til bordplade med vask eller brusehjørne. Stort værelse med pudsede vægge og betongulv (godkendt til beboelse). Disponibelt rum med radiator. Mindre fyrrum hvorfra fjernvarme styres. Skønt værksted med masser af plads (tidligere garage), hvor der er nyt stort vinduesparti m/dør til hyggelig og lukket gårdhave.
Den velanlagte have som vender mod vest, har flere gode solterrasser samt bærbuske og frugttræer. Stort drivhus, nyere carport med eternittag, samt et isoleret udhus med god plads til cykler, haveredskaber etc.

EN SKØN BELIGGENDE VILLA - TÆT PÅ SKOVEN OG BYMIDTEN - MASSER AF KVADRATMETER, SAMT EN GOD OG ABSOLUT ANVENDELIG KÆLDER - BØR SES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.