Hedesvinget 7, 9520 Skørping

Drømmer I om at bo i trækronerne, omgivet af skøn og uberørt natur - og alt dette kombineret med at bo i en spændende, arkitekttegnet og vedligeholdelsesfri villa med højt til himlen og udsigt til årstidernes skiften ?? Så er her den rette villa for jer!!
HEDESVINGET 7 i skønne Skørping! Stationsbyen i Rold Skov - byen, som har et væld af imponerende tilbud indenfor sport, kultur, foreningsliv, udfordrende natur m.v.
1341 m2 naturgrund hvor biodiversitet og vild natur er i højsædet - smukt beliggende for enden af blind villavej i det nordlige Skørping - fra vendepladsen bydes velkommen med 38 m2 carport/udhus opført i træ med zincktag - herfra snoet skovsti til den spændende villa, som med sine sorte skifferbeklædte facader og zincktag falder flot og enkelt ind i omgivelserne. Villaen er opført i 2011, er bygget ind i en skrænt, har genvex-anlæg og gulvvarme i stueplan - 183 etagemeter fyldt med gode detaljer.
Til venstre for fremskudt og zinckbeklædt indgangsparti er udført stor terrasse i fejet beton. Stue-/kælderplan udgør 94 m2, har ekstra loftshøjde, og indeholder: Vindfang med glasfacader, som trækker lyset med ind i huset - flot slebet betongulv og glasparti med dør til imponerende hall med loft til kip i 1. sals højde og ovenlys - flot, svævende trappe til 1. sal, opmuret garderobe og slebet betongulv. Soveværelse med ege-plankparket, skabsvæg med hvide skydelåger - skøn udsigt til den opvoksede naturgrund - direkte adgang til stort badeværelse - igen med slebet betongulv, mat glasvæg til stor bruseniche med lyseblå gulv- og vægfliser, porcelænsvask og væghængt toilet. Godt bryggers med hvid bordplade med vask, plads til vaskesøjle og mange hvide skabe. Fra hall værelsesgang/multirum med skabe og adgang til 2 gode og lyse værelser med ege-plankparket - begge værelser har store vinduespartier og udgang til nordvendt terrasse/have - skydedør skaber kontakt mellem de to værelser. Badeværelse med bruseniche beklædt med lyseblå gulv- og vægfliser.
Fra den åbne og lyse hall fører trappen op til høj stueplan/1. sal, som udgør 89 m2, har rustiklofter til kip, ege-plankparket, og indeholder: Åbent repos med terrassedør til sydvendt solterrasse udført i fejet beton. Det åbne repos har halvmur omkring trappeåbning - opmuret skorsten med pejseindsats, og åbent videre til stort og lyst køkken/alrum - hvide køkkenelementer, corian bordplader, stort SMEG gaskomfur i stål, emhætte, integreret køleskab og vaskeø med integreret opvaskemaskine - det rummelige alrum har god plads til langbord og mange gæster - og så har det et drømmehjørne med indbygget daybed i udskudt og zinckbeklædt hjørnevindue - absolut panoramaudsigt til egne trækroner og de omkringliggende skovbevoksninger. Fra repos endvidere glasdør til skøn opholdsstue med gavlvindue i kip og panoramavinduer fra gulv til loft - igen her dominerer trækronerne udsigten. Grunden bugner af smukke og naturligt voksende planter, træer og buske.

GENNEMFØRT ARKITEKTUR - HER ER TÆNKT PÅ VEDLIGEHOLDELSESFRI BÆREDYGTIGHED MED PLADS, RO OG RUM TIL DRØMME - SKAL ABSOLUT OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.