Ottrup Bakker 18, 9520 Skørping

UNIK OG UGENERT GRUND PÅ LUKKET VÆNGE I ATTRAKTIVT OG SKOVPRÆGET VILLAKVARTER I DET NORDLIGE SKØRPING - grunden på 1053 kvm. er nem at holde - omkranset af blandede buske og træer, som naturligt afskærmer grunden som sin helt egen oase med charmerende rund havepavillon med stråtag.
SKØN villa med mange spændende vinkler og detaljer - er delvis fuldmuret - opført i 2000, tilbygget i 2009, i rosarøde sten med sorte betontagsten og zincktagrender - har indvendigt vandskurede og hvidmalede vægge, lyse rustiklofter til kip, hvidpigmenterede ege-lamel-plankegulve i de fleste opholdsrum, gulvvarme, genvexanlæg m.v. - fremtræder absolut lyst og velholdt. Højt og markant vinduesparti byder velkommen til 213 kvm. bolig, som indeholder: LYS og rummelig hall med lysbrændte gulvfliser - garderobeskabe med skydelåger - dør og 2 trin ned til viktualierum/vinrum med murede nicher. Godt værelse med stor hems. Stort multirum med udgang til husets store træterrasse og absolut skønne have. Værelse med skabe og hems ind over badeværelset, som har lyse gulvfliser, muret bruseniche, bordplade med vask og skabe. Husets hjerte er det rummelige alrum med 2 ovenlys (Velux med automatik) og indmuret RAIS-pejseindsats, som kan nydes fra såvel alrum som opholdsstue. Alrummet har stor spiseplads og dobbelt glasdør til den store sydvendte træterrasse og lukkede have - halvmur til køkken med lyse gulvfliser, massiv bøgetræsbordplade og grønne HTH køkkenelementer samt alt i hårde hvidevarer. Fra køkken dør til godt bryggers med hvid bordplade med hvide skabe samt udgang til den flisebelagte indkørsel. Opholdsstuen har delvis fladt loft og loft til kip, hvilket giver spændende vinkler, som - sammen med flot plankegulv, pejseindsats og de store gavlvinduer til kip - indbyder til indendørs hygge, men også har udgang til træterrassen. Mellemgang med lysbrændte gulvfliser og dør til indkørsel/gårdsplads - soveværelse med fyrplankegulv og skabsvæg med skydelåger, godt værelse med fyrplankegulv (soveværelse og værelse har ikke gulvvarme, men radiatorer). Stort badeværelse med skibsplankegulv, muret bruseniche beklædt med sandfarvede fliser, terrazzobordplade med vask og skabe i kirsebærfinér.
Flisebelagt indkørsel/gårdhave til 31 kvm. dobbelt-carport med udhus og brændeskur - opført i træ og med tag af sorte betontagsten.

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED - SKØN OASE GRÆNSENDE OP TIL STORT FÆLLES NATUROMRÅDE MED BL.A. KÆLKEBAKKE - SPÆNDENDE VILLA MED LOFT TIL KIP OG GODE DETALJER - 5 SOVERUM - SKAL OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.