Hedevangen 15, Rebild, 9520 Skørping

Velbeliggende og velindrettet andelsbolig i hjertet af Rebild - med få minutters gang til Rebild Bakker og Rold Skov. Bebyggelsen består af ialt 15 boliger opført i 1988 som rækkehuse i et-plan - røde mursten og rødt tegltag - hvert hus har eget udhus opført i træ, og egne haver på begge sider af huset. Fælles p-plads og fælles udhus med haveredskaber tilhører andelsboligforeningen.
Nr. 15 udgør et enderækkehus, boligarealet udgør 95 kvm. og indeholder: Vindfang med lyse gulvfliser og glasdør til forgang med samme lyse gulvfliser. Stor og lys stue med dobbelt glasdør til østvendt terrasse og have med plæne. Soveværelse med skabsvæg med hvide skabe. 2 gode værelser - begge med hvide skabe. Badeværelse med hvide gulv- og vægfliser, muret bruseniche, hvid bordplade med vask og hvide skabe og skuffer. Bryggers med lysgrå gulvfliser, hvid bordplade med vask og hvide skabe. Stort køkken med massere af skabsplads, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine, køle-/fryseskab.

Den vestvendte forhave har flisebelagt terrasse/opholdsareal med bede, som alt sammen er omkranset af stakit og 4 kvm. udhus.

Boligen er indflytningsklar, nymalet og helt nye vinduer og døre.

Andelsboligforeningen Hedevangen er en velfungerende andelsboligforening med absolut god og sund økonomi.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.