Elisabethsvej 4, 9520 Skørping

Skønt beliggende gulstensvilla med built-up tag - opført i 1964 - moderniseret i 1989 - nyt tagpap i 2011, sålbænke i sort skiffer - højtbeliggende på 1241 m2 velanlagt grund med fri udsigt til skoven mod vest - garanti for flotte solnedgange!!
I roligt kvarter med adgang via hyggelig og grusbelagt fællesvej - god gårdsplads med plads til parkering - og ved indgangen 25 m2 overdækket, vestvendt terrasse (tidligere garage) med godt hobbyrum med "kartoffelkælder". Boligarealet udgør 155 m2 - har massive bøgeparketgulve og hvidpigmenterede rustiklofter i de fleste rum - og indeholder: Forgang med rustikke, teglgule gulvklinker, ovenlys og garderobe. Mellemgang med hvide skabe og åbent til bryggers med tilsvarende gulvklinker, bordplade med vask og hvide skabe samt plads til vaskemaskine m.v. - dør til nyttehave med højbede og driver-hus. Godt værelse med hvide skabe. Badeværelse med teglgule gulvklinker (gulvvarme), hvide vægfliser, hvidt sanitet og bruseniche. Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med ovenlys og halvmur til hvidt Uno-form køkken i hvid/bøg med bøgetræsbordplade, kogeniche med el-dropinetter i granitbordplade, indbygget emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine og køleskab - hyggelig spisekrog med indbygget bænk og alrum med masser af plads til langbord - fra alrummet dobbelt glasdør til regulær og lys stue med udgang til syd-/vestvendt terrasse - SKØN UDSIGT til skoven - muret og vandskuret pejs med indsats. Mellemgang til soveværelse med hvide skabe og udgang til østvendt have - rummeligt badeværelse med teglgule gulvklinker (gulvvarme), hvide vægfliser, muret bruseniche, indmuret kar og hvid bordplade med vask og hvide skabe. Godt værelse/kontor med skabsvæg.
I haven endvidere ca. 3 m2 redskabsrum påbygget hobbyrummet. FLOT HAVEANLÆG med mange spændende planter, havedam, trædesten m.v.
SUPER HYGGELIGT UDE OG INDE - VIRKELIG VELHOLDT - FLOT UDSIGT - SKAL OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.