Skørping Nord 3, 9520 Skørping

STÆRKT NEDSAT PRIS!! MULIGHED FOR UDLEJNING!! RING OG HØR NÆRMERE...

Drømmer du om at drive egen virksomhed og bo på samme matrikel ? - Har du en god idé, som skal føres ud i livet ? - JA, SÅ ER HER ALLETIDERS MULIGHED!!
Skørping Nord er et erhvervsområde i kanten af stationsbyen Skørping og naturskønne omgivelser ved Rold Skov - 6604 kvm. grund med cykelsti til by, banegård og skole - Skørping giver fantastiske muligheder for en aktiv fritid og berigende kulturoplevelser.
Ejendommen her består af en fritliggende 1-plans villa opført i 1987 i røde sten med rødt tegltag - stort parkeringsareal og en erhvervshal beklædt med koksgrå stålplader og belagt med eternittag - opført i 1986.
Villaen fremstår meget velholdt og vedligeholdelsesfri med valmede gavle, udhæng-og stenbeklædning i hvidt eternit, zincktagrender og med 220 kvm. under tag - heraf er 26 kvm. registreret som indbygget udhus, men kan nemt ændres til boligareal. Boligarealet udgør 194 kvm. og indeholder: Præsentabel og rummelig hall og fordelingsgang til 2 store værelser - det ene med dør til haven og begge med skabe. Badeværelse med lysegrå gulv- og vægfliser, muret bruseniche og hvide skabe. Lyst køkken/alrum med elementer med hvide låger og bøgekanter, laminatbordplade, keramisk bordkomfur, emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine og køleskab - halvmur til alrum med spiseplads og udgang til sydvendt terrasse - samt dobbelt glasdør til stor stue med halvmur og to trin til forsænket opholdsstue med brændeovn og hæve-/skydedørsparti til syd-/vestvendt og flisebelag terrrasseanlæg. Stort soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til nyt badeværelse med sandfarvede gulv- og vægfliser, stor og muret bruseniche og hvid bordpade med vask og hvide skuffer. Stort bryggers med dør til den store gårdsplads - lyse gulvfliser, hvid bordplade med vask og hvide skabe. Gæstetoilet. Godt værelse med skabe. Mellemgang/the-køkken til 26 kvm. indbygget udhus i boligstandard og med egen indgang - opvarmes med luft til luft pumpe. Villaen opvarmes med fjernvarme.

512 kvm. hal i god stand - højt til loftet (stålspær) - stor aluport og dør til gårdsplads/indkørsel - hallen er opdelt i en uisoleret vinkel-hal med støbt køregulv, godt isoleret rum med dør til stort isoleret rum, som har aluport med dør til den uisolerede hal - og dør til gårdspladsen - samt dør til mellemgang med toilet (mulighed for indretning af baderum), kantinerum med the-køkken. Ovenpå den isolerede del er der indrettet isoleret arkiv-/lagerrum - med adgang via trætrappe fra den store hal.

ABSOLUT VELHOLDT - MASSER AF MULIGHEDER - STOR GRUND OG TÆT VED SKØRPING BY! SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM - SKAL SES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.