Jyllandsgade 34, 9520 Skørping

MODERNISERET OG HYGGELIGT BYHUS MED MULIGHED FOR BUTIK ELLER ANDET ERHVERV - CENTRALT I SKØRPING - på 461 kvm. velanlagt og syd-/vestvendt grund omkranset af gulmalede terrassemure - få skridt til indkøb, banegård og skoven!
Bebygget areal udgør 154 kvm. - dertil kommer 52 kvm. på 1. sal - i alt 206 kvm. hvoraf 76 kvm. er registreret erhverv, og senest har været drevet som solcenter. Huset er pudset og gulmalet med skiftereternit - opført i 1905 og tilbygget i 1966 - tilbygningen har built-up tag.
Villaen er løbende moderniseret - senest i 2018 med nyt køkken og bad - stueplan indeholder: Vindfang med klinkegulv og glasdør til forgang med parketgulv. Soveværelse med skabsvæg med skydelåger. Godt værelse. Badeværelse med rustikke lyse gulvfliser (gulvvarme), glasdør til muret bruseniche med rainbruser, håndklædetørrer, hvid vask og sorte skabe. Stor og lys stue med lyst parketgulv (gulvvarme), ovenlys og ludbehandlede rustiklofter - herfra åbent til alrum/spisestue med god spiseplads og IKEA-køkken i hvid grebsfri med mange skuffer, hyggelige siddepladser ved ekstra bred grå/sort laminatbordplade med masser af arbejdsplads og induktionskogeplade, emhætte, indbygningsovn, microovn, opvaskemaskine og integreret køleskab - højskabe og vitrineskabe - i køkken gulvlem til ca. 10 kvm. kælder. Baggang med lyse gulvfliser og trappe til 1. sal samt åbent til rummeligt bryggers med samme lyse gulvfliser, bordplade med vask og hvide skabe - forhøjning til vaskemaskine m.v.
1. sal indeholder: Åben reposstue og 2 gavlværelser. Fra Jyllandsgade er der indgang til butiks-/erhvervslokale - med store vinduer til gaden - p.t. opdelt i flere små nicherum (lette vægge) - fra erhvervsdelen dør til mellemgang videre til boligens alrum.
Endvidere skøn overdækket træterrasse - stor fliseterrasse og hyggelige bede - grunden afsluttes med 24 kvm. carport med redskabsrum - opført i træ med stålpladetag og ekstra grusbelagt p-plads.

DELVIS MODERNISERET - HYGGELIGT OG LYST BYHUS MED MULIGHED FOR BUTIK - ELLER MULIGHED FOR HELE 206 KVM. BOLIG! RING 98391127 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.