Hanebakken 22, 9520 Skørping

238 absolut velindrettede etagemeter i denne højt og skønt beliggende, velholdte villa - på 800 kvm. vestvendt grund i attraktivt, ældre villakvarter med skøn udsigt over byen og kik til skoven hele vejen rundt - få minutters gang til skoven og til indkøb og banegård.
Villaen er pudset og gråmalet - opført i 1959 - om og tilbygget i 1996 - og har i 2018 fået nyt tag af sorte stålplader med ståltagrender - og samtidigt efterisoleret. Boligens stueplan har hvidmalede panellofter, udgør 125 kvm., og indeholder: Spændende entre med klinkegulv (gulvvarme), gipsloft med indbyggede spots til ensidig kip - herfra halvmur og tre trin op til stor og lys stue med fyrplankegulv og nyere hæve-/skydedørsparti hvorfra der er panoramaudsigt over byen og skoven samt mulighed for udgang til den syd-/vestvendte terrasse og have. Fra stue dobbelt glasdør til spisestue med snedker-designet vitrineskab og spindeltrappe til underetagen - samt åbent til funktionelt og lyst køkken med gråmalede elementer, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab. Soveværelse med skabe og direkte adgang til rummeligt badeværelse med lyse gulvfliser (gulvvarme), sandfarvede vægfliser, indmuret kar og bruseniche. Godt bryggers med lys laminatbordplade med lud-laminat skabe og plads til vaskemaskine m.v.
113 kvm. underetage/kælder i boligstandard, som indeholder: Stort multirum med dør til trappen op til indkørsel og forhave. Badeværelse med lyse gulvfliser (gulvvarme), mahogni bordplade med vask og hvide skabe, muret bruseniche. 2 gode disponible rum (værelser) - mellemgang til 2 store og lyse disp. rum (værelser).
Flisebelagt indkørsel med god plads til parkering - 16 kvm. nyere udhus opført i isolerede alu-elementer med stålpladetag - støbt gulv og med træloft - for enden udhuset ugenert træterrasse. På husets sydlige gavl er bygget 15 kvm. uisoleret udhus med skydedør til egen indkørsel og åbent til haven. Flere gode terrasser, hvor solen kan nydes hele dagen og lige til den går ned.
Huset har påbegyndt genvex-installation, rør er ført rundt, men selve anlægget mangler - anslået pris kr. 20.000.

RUMMELIGT - LYST - CHARMERENDE - VESTVENDT HAVE - INDFLYTNINGSKLART - SKAL OPLEVES !!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.