Gerdingvej 39, Fræer, 9520 Skørping

Charmerende landvilla på 1646 kvm. stor grund i kanten af Fræer - absolut skøn udsigt over markerne og til "Bette Berlin" - her er der gode muligheder for at sætte eget præg!
Villaen er opført i 1914 - pudset og hvidkalket - har murede gesimser og tag af skifereternit - boligarealet udgør 117 kvm. - heraf 62 kvm. i stueplan, som indeholder: Forgang/hall med garderobe og trappe til 1. sal. Regulær stue med udgang til 39 kvm. udestue opført i 1985 i træ - udestuen har skøn udsigt til haven og de landlige omgivelser - samt dør til terrasse/have. Godt spisekøkken med lyst vinyl på gulvet, faste skabe med trælåger - gaskomfur, køleskab og hyggelig spisekrog. Badeværelse med brune gulv- og vægfliser (gulvvarme), bruseniche og håndklædetørrer.
1 sal udgør 23 kvm., har trægulve under tæpper og indeholder: Åben reposstue med rustikloft og soveværelse med skabsvæg.
Endvidere 34 kvm. garage opført i træ med tag af stålplader. Fra indkørsel dør til overdækning mellem hus og 48 kvm. godt og muret udhus med eternittag - godt vaskerum og værksted/fyrrum med støbt gulv og kombifyr med overfladetank fra 2008.

LANDLIG IDYL, STOR GRUND, SKØN UDSIGT, CHARMERENDE ÆLDRE VILLA MED MULIGHEDER - TRÆNGER TIL RENOVERING! Ring 98 39 11 27 for nærmere aftale om fremvisning!
Fræer er en velfungerende landsby med et godt sammenhold omkring det gamle forsamlingshus og sportspladsen, hvor der afholdes fællesspisning, Maj-bøg, Sankt Hans fejringer m.v. Skolebus til Skørping Skole.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.