Brøndumvej 7, Blenstrup, 9520 Skørping

Solid og velbygget rødstensvilla belagt med sortmalet skifereternit - har nyere ståltagrender, er opført i 1960 - skønt beliggende på 1695 kvm. stor og regulær grund med nem adgang til skole, børnehave og multihal samt naturområderne omkring spejderhytten og Galgebakken.
Granitbelagt indkørsel og flisebelagt gårdsplads til 30 kvm. dobbelt-carport opført i træ med tag af sorte stålplader - herfra port til 21 kvm. muret garage med tagpap på betontag - fungerer nu som udhus og opbevaring af olietank. (Sælger har rekvireret installation af fjernvarme, hvilket sker for sælgers regning).
Boligarealet udgør 127 kvm. og indeholder: Forgang/fordelingsgang med garderobe. Regulær og lys stue med egeparket, udgang til syd-/vestvendt terrasse og den store, ugenerte have. Fra stue dobbelt glasdør til hyggelig spisestue med egeparket og adgang til husets køkken. Køkkenet har i 2007 fået nye elementer med fyldningslåger i lys laminat, lys bordplade, nyt keramisk elkomfur, udtræksemhætte, køleskab og lille spiseplads. 2 gode værelser og soveværelse - alle med skabe. Badeværelse med lyse gulv- og vægfliser (gulvvarme), bruseniche, hvid bordplade med vask og skabe. Fra gang dør til mellemgang med oliefyr og adgang til stort bryggers med mosaikgulv, bordplade og lyse skabe samt installationer til vaskemaskine m.v. (bryggerset har ikke fast vameinstalltion).

VELBYGGET OG GODT INDRETTET RØDSTENSVILLA PÅ STOR GRUND - GODE MULIGHEDER FOR AT SÆTTE EGET PRÆG OG FOR AT ØGE BOLIGAREALET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.