Stentoften 45, Rebild, 9520 Skørping

Velbeliggende og rigtigt godt indrettet 1-plans vinkelvilla - opført i 1980 rødflammede sten med moccafarvede betontagsten med nyere zincktagrender - skønt beliggende på 1052 kvm. opvokset grund i attraktivt og børnevenligt villakvarter med cykelsti direkte til Skørping Skole - få skridt til Rebild Bakker og Rold Skov - fællesarealer med vild natur, legeplads, boldbane m.v.
Bred og flisebelagt gårdsplads til 40 kvm. muret garage/udhus med built-up tag, byder velkommen til villaen, som fremstår original og trænger til opdatering.
Boligarealet udgør 150 kvm., og indeholder: Entre med garderobe, godt værelse med skabe samt gæste-badeværelse med indbygget kar og brus - brunlige gulv- og vægfliser. Husets hjerte er et stort og rummeligt køkke/alrum - køkkenelementer i bøgefiner, ældre hårde hvidevarer - alrum har dobbelt glasdør til delvis overdækket og syd-/vestvendt terrasse/solgård - absolut ugenert og med god aftensol. Fra alrum endvidere adgang til godt værelse med skabe, soveværelse med skabe og direkte adgang til badeværelse med muret bruseniche - fra alrummet (husets hjerte) dør til stor og lys stue med nyere brændeovn og hæve-/skydedørsparti til terrassen. Godt bryggers med bordplade over vaskemaskine og skabe.
MED DEN RETTE ENERGI - EN SUPER FAMILIEVILLA !!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.