Vester Alle 5, 9520 Skørping

775 KVM. BYGGEGRUND I POPPULÆRT OG ATTRAKTIVT ÆLDRE KVARTER MED FÅ SKRIDT TIL SKOVEN OG KORT GÅAFSTAND TIL INDKØB OG BANEGÅRD!
Boligen er 55 kvm. - opført i 1945 - bygget til og om i 1969 - opført i letbeton og belagt med eternittag. Boligen er nedrivningsmoden og beskrives derfor ikke nærmere.
I 2010 er opført 45 kvm. fuldmuret og fuldt isoleret garagebygning - opført i gule sten med tag af sorte betontagsten med ståltagrender - hvid aut. alu-port (delvis defekt) til garage med troldtekt loft til kip - fra garagen dør til stort vaskerum (15 kvm.) med grå gulvfliser (gulvvarme), vandskurede og hvidmalede vægge, også her troldtekt loft til kip, lys laminatbordplade med vask, vaskemaskine og hvide skabe - vaskerummet har også dør til den ugenerte have.
Fjernvarme og eltavle er installeret i garagen. Vandur i brønd ved garagen. Ny rørføring af overflade- og spildevand fra garagen og til Vester Alle.

VIRKELIG VELBELIGGENDE OG UGENERT GRUND MED LILLE HUS TIL NEDRIVNING - OG FLOT FULDMURET GARAGEBYGNING FRA 2010! En sjælden chance for nybyggeri Skørping midtby!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.