Mølleparken 18, 9520 Skørping

Charmerende og absolut velbeliggende A-hus - opført i 1965 i gule sten, har i 2011 fået nyt sort eternittag - 700 kvm. totalt ugenert grund med flere hyggelige terrasser og gode lækroge - attraktivt villakvarter med max. 5 minutters gang til skoven - 7 min. gang til indkøb og 8 min. til Skørping Station.
Villaen er og lys og velindrettet - og her er mulighed for at sætte eget præg. Boligen har lyse massive bøgeparketgulve i alle opholdsrum, boligarealet udgør 137 kvm. - heraf 92 kvm. i stueplan, som indeholder: Forgang med trappe til 1. sal og godt lysindfald fra nyere tagvinduer, fint gæstetoilet med mosaikgulv, lysegrønne vægfliser og hvidt sanitet. Stor og lys stue med hvidpigmenteret rustikloft, nyere tagvinduer, brændeovn og udgang til 12 kvm. havestue/orangeri - fra stuen åbent til lyst og hyggeligt køkken/alrum med god spiseplads, u-formet køkken med hvidmalede skabslåger, lys laminatbordplade, induktionskomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab. Bryggers med mosaikgulv, koksgrå bordplade med vask og hvidmalede skabe, vaskesøjle og udgang til absolut skøn og ugenert formiddagsterrasse.
1. sal udgør 45 kvm. og indeholder: Repos-gang, soveværelse med indbygget skabsvæg. Nyere badeværelse med koksgrå gulvfliser, hvide vægfliser, bruseniche beklædt med tilsvarende koksgrå fliser, sort bordplade med vask og hvide skuffer. 2 gode værelser - begge med udgang til vestvendt altan. Grunden er opvokset og har mange flotte og spændende træer og buske - stier til hyggekroge og syd-/vestvendt terrasse, som er delvis overdækket og har dør til havestue/orangeri. Mulighed for flot udsigt også mod vest.
Flisebelagt indkørsel til 27 kvm. muret garage/udhus med tag af sorte stålplader.

SÆRDELES ATTRAKTIVT KVARTER I KANTEN AF SKOVEN OG MED KORT GÅAFSTAND TIL INDKØB OG BANEGÅRD - CHARMERENDE OG VELINDRETTET A-HUS MED MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG - SKAL SES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.