Gyvelvej 4, Rebild, 9520 Skørping

Mangler I plads med god beliggenhed - så se her - 246 kvm under tag, heraf 177 kvm. bolig.

Højt og velbeliggende villa med ny delvist overdækket træterrasse med udsigt over til Rold Skov. Huset er forsynet med ny luft til vandvarmepumpe, hvilket er med et at gøre huset billigt i drift.

Villaen er opført i 1970 og om-/tilbygget i 1983, der ud over er huset løbende vedligeholdt og derfor nemt for en ny familie at overtage.

Stueplan er indrettet med: Entré, dejligt lyst køkken med hvide skabe med stålgreb samt bordplade i bøgetræ. Køkkenet er i åben forbindelse med stue, som naturligt er inddelt i en spiseafd. og opholdsafd, fra stuen er der udgang til ny stor træterrasse som er delvist overdækket. Fra terrassen er der udsigt til Rold Skov og nedgang til træterrasse i niveau med haven. 2 gode værelser samt soveværelse med skabe. Dejligt stort badeværelse med nyere klinkegulv og badekar.

Der er adgang til underetagen via repos, hvorfra der er adgang til garagen.

Underetagen: 2 gode værelser (er godkendt til beboelse), lyst badeværelse med bruseniche, stort værksted, 2 disp. rum, samt stort disponibelt rum samt kan bruges til aktivitetsrum eller lignende (anvendes pt. til stort påklædningsværelse).


Der er cykelsti direkte til Skørping Skole - få skridt til Rold Skov, Rebild Bakker og gode spisesteder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.