Absolut skøn have med bl.a. shelter i trætoppene, hyggelig bålplads med tilpasset bænk, driverhus og flere gode terrasser med mulighed for at nyde såvel sol som skygge.
SPÆNDENDE OG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA - TÆT PÅ SKOVEN OG MIDT I BYEN - LYST OG INDBYDENDE - RING 9839 1127 FOR AFTALE OM FREMVISNING!" />
Mølleparken 20, 9520 Skørping

MASSER AF VELINDRETTEDE OG OPDATEREDE KVADRATMETER I ET-PLANS GULSTENSVILLA PÅ 1363 M2 VELANLAGT OG UGENERT GRUND I KANTEN AF SKOVEN OG ALLIGEVEL MIDT I BYEN.... FÅ SKRIDT TIL ALT!
Når man ankommer til adressen ses kun en p-plads foran den 34 m2 store murede garage med udhus, samt en havelåge, som via en flisebelagt havesti fører op til skøn, overdækket og sydvendt terrasse ved indgangen til boligen. Villaen er opført i 1964, tilbygget i 2009 med facader i sortmalet træ, træ/alu vinduer og døre. Hele huset er i 2021 samlet under sort stålpladetag, samme år blev der også er etableret gulvvarme i hele huset belagt med nye vedligeholdelsesfrie gulve "Wicanders commercial wheat oak". Boligarealet udgør 213 m2 - har hvide fuldspartlede gipslofter i de fleste rum, og indeholder: Lys og åben hall med hvide skabe og skuffer - herfra åbent til gang med nyt badeværelse fra 2020 - lyse sandfarvede gulvfliser, muret bruseniche, hvid vask med finerede skuffer. Lyst og rummeligt alrum/spisestue med vinduesparti og terrassedør til østvendt have og åbent til hvidt Invita-køkken med massiv bøgetræs-bordplade og alt i hårde hvidevarer - køkkenhalvø med siddepladser, hvorfra man kan underholde kokken, eller få hjælp til lektierne. Fra alrum/spisestue er der åbent til stor og regulær stue med udgang til vestvendt terrasse og skøn lukket have med udsigt til skovens kroner. Fra forgang videre adgang til værelsesafdeling med 5 gode soverum - flere med sjove vinkler og hvide skabe - depotrum/kontor og stort badeværelse med lyse sandfarvede gulvfliser, muret bruseniche, indmuret kar, terrazzoplade med hvid vask og hvide skabe/skuffer - niche med vaskemaskine og tørretumbler samt dør til overdækket terrasse med god tørreplads.
Absolut skøn have med bl.a. shelter i trætoppene, hyggelig bålplads med tilpasset bænk, driverhus og flere gode terrasser med mulighed for at nyde såvel sol som skygge.
SPÆNDENDE OG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA - TÆT PÅ SKOVEN OG MIDT I BYEN - LYST OG INDBYDENDE - RING 9839 1127 FOR AFTALE OM FREMVISNING!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.