SPÆNDENDE OG RUMMELIG UDSIGTSVILLA - SKØN OG UGENERT BELIGGENDE - LYS OG VELHOLDT - ABSOLUT INDFLYTNINGSKLART!!" />
Skrænten 7, 9520 Skørping

HØJTBELIGGENDE UDSIGTSVILLA MED MASSER AF PLADS OG FRI UDSIGT OVER SKOVEN MOD VEST - VILLAEN FREMSTÅR LYS, VELHOLDT, OPDATERET OG INDFLYTNINGSKLAR - 1103 m2 GRUND MED SKØN OG UGENERT HAVE MED FLERE GODE TERRASSER OG HYGGEKROGE .... en unik villa, som skal opleves.
Velanlagt forhave med flisegang byder velkommen til Skrænten 7, som fra vejen synes diskret men med sorte træ/alu-vinduer (de fleste fra 2008) og sortmalet eternittag giver kalksandstensvillaen et stramt og moderne udtryk. Villaen er i forskudte plan og bygget i skrænten - rejser sig dermed højt mod vest, hvor vinklen bliver i 2 fulde etager med fri panoramaudsigt til skoven (mod vest grænser grunden op til en blind villavej - derfor ingen nabo mod vest).
Boligarealet udgør 242 m2 - heraf 168 m2 i stueplan, som har ask fletparket i alle opholdsrum, og indeholder: Entre med sorte skifer-gulvfliser. Forstue med åbent til bred trappe med 4 trin til forsænket stue med pudset og hvidmalet pejs med LOTUS-indsats, udgang til skøn syd-vestvendt terrasse - samt vinduesparti med udgang til vestvendt altan under husets tag - og absolut skøn udsigt til skoven. Fra stuen og forstuen åbent til stort og lyst køkken-/alrum med hvidt VHM-køkken fra 2017 med koksgrå laminatbordplade, Quooker, induktionskogeplade, indbygningsovn, emhætte, integreret opvaskemaskine og integreret køleskab - køkkendelen har koksgrå fliselaminat-gulv - stor spiseplads med kik over stuen og til den skønne udsigt. Gæstetoilet med olivengrønne mosaikfliser på vægge og sorte på gulvet, hvidt sanitet. Godt kontor/værelse. Fordelingsgang - soveværelse og 2 gode værelser - alle med skabe. Badeværelse fra 2010 - med grå/brune gulvfliser (gulvvarme) - oval muret bruseniche beklædt med glasmosaikfliser, hvid vask med hvide skabe og håndklædetørrer. Fra forstue dør til trappe til underetagen, som udgør 168 m2 - heraf er 74 m2 godkendt til beboelse - og indeholder: Mellemgang med lyst flise-laminat - gennemgående på trappe med 4 trin ned til stort multirum/stue med masser af anvendelsesmuligheder - mod vest vinduesparti med udgang til overdækket terrasse og have - igen panoramaudsigt til skoven!! Toilet med lyse mosaikfliser på gulvet. Stort bryggers/vaskerum med lyse mosaikfliser på gulvet, lysegrå bordplade med vask og hvide skabe - fra bryggers dør til trappe op til super god tørreplads/cykelskur med tag af trapezplader,.opført mellem huset og garagen. Godt værkstedsrum, disponibelt rum. Fordelingsgang til 2x2 sammenhængende værelser (disp. rum) med grå fliselaminat-gulv, samt badeværelse fra 2010 i samme stil som badeværelse i stueplan.

Endvidere 24 m2 muret garage med built-up tag og aut. alu-port, godt driverhus, som får solens stråler fra øst, syd og vest - brændeskur/redskabsrum i haven, som er smukt anlagt med plæne, stier, blomstrende buske og frugttræer samt 170 m2 nysået "vild med vilje" mod nord og mod vest.

SPÆNDENDE OG RUMMELIG UDSIGTSVILLA - SKØN OG UGENERT BELIGGENDE - LYS OG VELHOLDT - ABSOLUT INDFLYTNINGSKLART!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.