Stentoften 57, Rebild, 9520 Skørping

SPÆNDENDE, ARKITEKTEGNET OG GRUNDMURET RØDSTENSVILLA - SKØNT BELIGGENDE PÅ 2985 KVM. VELANLAGT GRUND FOR ENDEN AF LUKKET VILLAVEJ OG GRÆNSENDE OP TIL NATUROMRÅDER ! Cykelsti direkte til Skørping Skole.
Villaen er opført i 1975, og har i 2016 fået nyt eternittag (+efterisolering) med zincktagrender og flotte inddækninger, fremtræder velholdt og i rustik stil - forskudte plan med murstensvægge, rustiklofter til ensidig kip med ovenlys, murstensgulve (med gulvvarme) og mange vinduer direkte indmuret giver godt lysindfald. Boligarealet udgør 205 kvm. - heraf 150 kvm. i forskudt stueplan, som indeholder: Entré med adgang til 2 gode værelser - begge med skabe og stor hems. Hall med nyt ovenlys, kontorniche og skydedør til rummeligt spisekøkken - også med nyt ovenlys, sandfarvede låger, lys bordplade, opvaskemaskine, indbygningsovn og køleskab samt kogeø med eldroppinetter og frithængende emhætte - hyggelig spisekrog. Bryggers med bordplade med vask og plads til vaskemaskine m.v. samt udgang til vestvendt terrasse/gårdhave med spændende nyttehave. Fra køkken er der trappe til forsænket spisestue/alrum med udgang til østvendt terrasse - absolut smuk udsigt over egen have og landskabet - alrummet har trappe videre til 1. sal, men fortsætter også videre ud i gangareal med åbent til pejsestue - pejsen har fået brændeovnsindsats og danner halvvæg med trin op til opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse og igen smuk udsigt over egen grund og til de rekreative områder - højt til loftet og med vinduer øverst oppe, som hiver himmelen ind i rummet. Igen fra stuearealet er der trin op til godt værelse og stort badeværelse med indmuret kar og muret bruseniche, hvidt sanitet og hvide skabe samt nyere lyst rustikloft.
1. sal udgør 55 kvm. og indeholder: lyst og åbent bibliotek/stue med indbyggede reoler og dør til forældreafdeling med skabsgang til soveværelse og dør til lyst badeværelse med bruseniche.
Endvidere 47 kvm. garage med to store og gode udhuse samt cykelskur - opført i træ med built-up tag.
Flot haveanlæg med flere gode terrasser - skøn gårdhave mod vest med stensætninger, urtehave, drivhus og kartoffelkælder - SKØN BELIGGENHED MED MAKSIMAL UDNYTTELSE AF UDSIGTEN OVER EGEN GRUND OG TIL NATUROMRÅDERNE MED STI VIDERE TIL REBILD SKOVHUSE, REBILD BAKKER M.V.

ABSOLUT EN PERLE, SOM SKAL OPLEVES !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.