Kummerhøjvej 6, Siem, 9575 Terndrup

LANDIDYL MELLEM SKØRPING OG TERNDRUP

Vil I bo landligt, med fredelige omgivelser, så mød jeres boligdrøm, som ligger super idyllisk i et naturskønt område. I bor midt i naturen lige udenfor Siem, med ca. 10 min. kørsel til både Skørping og Terndrup, mens jeres nye hjemmebase har plads til værksted, hestehold, gildesal og meget mere.
Med en grund på hele 6888 kvadratmeter, tilbydes dejlige rammer for udelivet, og der er både gamle træer, stor lukket græsplæne samt en skøn sø. Rundt omkring på grunden finder I desuden hyggelige kroge, så I kan nyde en kop kaffe til lyden af fuglekvidder.

Boligen oser af landlig idyl fra man træder ind i entréen, hvor det røde murstensgulv er bevaret, med hvidt fritliggende bjælkeloft. Herfra er der adgang til disponible rum i bolig standard, som kan bruges som bryggers og to store rum, som kan bruges til eks. Gildesal og hobbyrum. Fra entré er der også adgang til boligens badeværelse. Et godt badeværelse med lyse marmorfliser på gulv og i bruseniche. Derudover er der også indmuret kar, dobbelt håndvask og hvidt møblement med træbordplade. Sidste dør i entréen fører ud til køkkenet, som er et nyere køkken med hvide køkken elementer, der passer godt i stilen med det hvide bjælkeloft og de grå/brune gulvfliser, som fortsætter ind i stuen. I stuen, som I kan glæde jer til at indrette til et hyggeligt opholdsrum med brændeovn og adgang til terrassen, hvorfra man kan nyde den flotte have. Der er to værelser i boligen, et i stueplan og et på første sal, hvor der også er en stor reposstue med fritliggende spær og loft til kip.

Det er muligt at gå direkte til udbygningerne fra boligdelen og hele boligen opvarmes med jordvarme.

NATURSKØN PERLE MED CHARME OG VELBEVARET DETALJER - EN BOLIG MED MANGE MULIGHEDER!

Er det jeres boligdrøm?? - book en fremvisning på 9839 1127.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.