Jyllandsgade 26, 9520 Skørping

STÆRKT NEDSAT PRIS!! SKAL SÆLGES NU!
Charmerende byhus på sydsiden af Jyllandsgade - opført i 1898 i røde sten med murede gesimser - i 1928 tilbygget og 1. sal indrettet i 1978 og belagt med eternittag - stueetagen er moderniseret i 1993. Centralt beliggende på 579 kvm. sydvendt og velanlagt grund med flot udsigt til Nykirken og skoven.
Ejendommen indeholder et udlejet erhvervslejemål i stueplan, dette udgør 54 kvm. - er opdelt i to store rum med udstillingsvinduer og dør til gaden samt kontor med te-køkken og toilet. Boligarealet udgør 209 kvm. - heraf 100 kvm. i stueplan, som indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Mellemgang med gulvlem til 11 kvm. viktualiekælder. Lyst og åbent køkken alrum - hvidt køkken fra 1993 med lyse gulvfliser (gulvvarme), keramisk bordkomfur, emhætte, indbygningsovn, microovn og køleskab - åbent til alrum/spisestue med dobbelt glasdør til sydvendt, ugenert og hyggeligt anlagt have i to niveauer og med højbede. Rummeligt badeværelse med lyse gulv- og vægfliser, muret bruseniche, vask med hvide skabe og niche med plads til vaskesøjle. Godt værelse/kontor med adgang til to sammenhængende stuer med dannebrogsvinduer mod gaden. 1. sal udgør 109 kvm. - har lyse rustiklofter til kip - eller lofter over fritlagte hanebånd - og indeholder: Åbent repos med te-køkken med elkomfur, bordplade med vask og ældre skabe. Stort og lyst soveværelse med skabsvæg. 2 store gavlværelser - det ene med hems og skabe. Kammer. Badeværelse med sort vinyl på gulvet og gult vinyl på vægge - bruseniche og hvidt sanitet.
Den hyggelige gårdhave afgrænses mod øst af 52 kvm. muret og hvidkalket garage/udhus med 52 kvm. udnyttet 1. sal, hvor ydervæggene er i træ og taget belagt med cementsten. Garagen har aut. aluport, dør til haven og trappe til godt opbevaringsloft - i stueplan endvidere et par gode depotrum/redskabsrum og arbejdsrum.

Erhvervslejemålet er udlejet til kunstmaler - årlig leje udgør kr. 36.000 (heraf er kr. 6.000 anslået til varme)
Depositum kr. 7.500 refunderes til køber. (Rebild Kommune oplyser, at der umiddelbart ikke er noget til hinder for at ændre erhvervslejemålet til beboelse - dette kræver dog konkret ansøgning)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.