Jægerstien 1, 9520 Skørping

JÆGERSTIEN - I KANTEN AF SKOVEN OG MED FÅ MINUTTERS GANG TIL INDKØB OG BANEGÅRD ! PRÆSENTABEL - VIRKELIG VELHOLDT og RUMMELIG VINKELVILLA opført i 1962 i gule sten - tilbygget i 1974 og nyt tag af skiftereternit i 2010 - på 1485 kvm. velanlagt grund med bøgeskoven som baggrund ....
Boligarealet udgør 213 kvm. og indeholder: Vindfang med lyst marmorgulv - dør til kældertrappen og vinduesparti til den rummelige hall med garderobe, skabsvæg, lyst marmorgulv og udgang til syd-/vestvendt terrasse og have. Stor og lys vinkelstue med store og nyere Velfac vinduespartier (træ/alu), loft i Oregon Pine - fra stuen skydedør til spisestue med ege-parketgulv. Rummeligt spisekøkken med lyst vinyl på gulvet, ældre køkkenelementer i egefinér, elkomfur, emhætte, opvaskemaskine, køleskab, fryseskab - god spiseplads og masser af skabe. Fra hall tre trin op til åben fordelingsgang til soveværelse og 2 gode værelser - alle med skabe og pudsede skrå lofter.
Badeværelse med mosaikgulv, hvide vægfliser, hvidt badekar, marmorvask med hvide skabe. Toilet med mosikgulv, grå vægfliser hvid vask i bordplade med hvide skabe.
Kælderen har indvendig adgang - udgør 57 kvm, og indeholder: Alrum/gang med fjernvarmeinstallation, 2 gode disponible rum (værelser) med skabe, depot/viktualie, stort vaske-/baderum med mosaikfliser på gulvet (gulvvarme), grå vægfliser, bruseniche, toilet og vaskemaskine.
Imellem beboelsen og den 29 kvm. murede garage er der et overdækket indgangsparti med dør til baghaven og 9 kvm. udhus. Garagen har fået nyt tagpap i 2010.

I SKOVKANTEN - GEDIGEN OG PRÆSENTABEL VILLA - FANTASTISK VELHOLDT UDE OG INDE - SKAL OPLEVES !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.