Jyttevej 15, Skørping, 9520 Skørping

Fredeligt beliggende 1½-plans kalksandstensvilla belagt med cementtagsten - på 869 kvm. ugenert grund med direkte adgang til sti til by og banegård. Attraktivt og børnevenligt villakvarter med legeplads, boldbane m.v.
Boligarealet udgør 175 kvm. heraf 88 kvm. i stueplan, som indeholder: Vindfang med fliser på gulvet og garderobeskabe. Hall med flot spindeltrappe til 1. sal. Stor stue med hæve-/skydedørsparti til vestvendt terrasse og dejlig have - stuen opdeles med flot muret pejsearrangement. Spisekøkken med lyst pergogulv, ældre grebsfri elementer, elkomfur, emhætte, opvaskemaskine, køleskab og hyggelig spisekrog. Bryggers med lyst og rustikt flisegulv og bordplade med vask og plads til vaskemaskine m.v. Godt værelse. Badeværelse med brune gulvfliser (gulvvarme) og lyse vægfliser - indmuret kar og hvidt sanitet.
1. sal har rustiklofter, udgør 87 kvm. og indeholder: Stor og åben reposstue med brændeovn og udgang til vestvendt altan. 2 gode værelser med skabe. Soveværelse med walk-in og eget badeværelse med brune gulvfliser (gulvvarme), bruseniche, lyse vægfliser og hvidt sanitet.
Endvidere 28 kvm. delvis muret carport med udhus og kartoffelkælder - Carporten har nyere built-up tag.

PRÆSENTABEL, VELBYGGET OG VELINDRETTET VILLA - TRÆNGER TIL OPDATERING.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.