Lilleardenvej 13, Lille Arden, 9510 Arden

Moderne hus på landet opført i 1941 - men væsentligt om- og tilbygget i 2010 med 5 store værelser og fantastisk udsigt fra stuen.

Huset er indrettet med: Hall med klinker stor åbning til køkken/alrum med samme klinker. I køkkenet er der masser af plads i både skuffer og skabe samt masser af bordplads og stor vaskeø. Der er også plads til dejligt SMEG gaskomfur med dobbelt ovn. Fra køkken er der udgang til overdækket terrasse og haven.

Huset er opdelt i en værelsesafdeling med 4 gode store værelser alle med parketgulve og godt lysindfald. Dejligt stort badeværelse med lyse klinker stor bruseniche og fritstående badekar omkranset af hårdttræs væg- og gulvbeklædning, som giver rummet et eksklusivt udtryk.

Fra alrummet er der 2 trin op i forhøjet stue med parketgulv, skråloft og store buede panoramavinduer, hvilket ud over udsigten også giver rummet et perfekt lysindfald. Fra stuen er der adgang til forældre soveværelset med adgang til eget badeværelse med bruseniche og lyse klinker samt udgang til dejlig egetræstrerrasse med udsigt mod nord. Endelig er der bryggers med varmepumpe og god plads.

Desuden er der drivhus/orangeri på ca. 25 kvm. på enden af huset.

Da huset næsten er nybygget i 2010 er der rigtig mange gode deltaljer ved huset: Varmepumpe, Gulvvarme over alt, Fiber, Centralstøvsuger, Genvex ventilation, Smart House EL.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.