Blåkildevej 53, 9510 Arden

Landejendom i kanten af Rold Skov - og med kun 2 km. til Arden by - optimalt for familien, som ønsker at bo på landet - med skoven tæt på, og samtidigt have cykelafstand til alle de faciliteter, som stationsbyen Arden tilbyder.
Ejendommens grundareal udgør 8888 kvm. i et stykke - har grusbelagt indkørsel langs den store sydvendte græsplæne med terrasse, havehus og havedam - gårdspladsen er omkranset af pudsede og hvidmalede udhuse belagt med rødt eternittag - heraf 88 kvm. garagebygning med 3 porthuller og flisebelægning opført i 1989 samt 147 kvm. god stald med hvælvinger, 3 gode hestebokse, sadelrum, depotrum og tidligere malkerum med vandinstallation, fyrrum med nyere oliefyr og 1200 ltr. overfladetank. Sammenbygget med stalden er 132 kvm. ladebygning med højt til loftet, og indeholdende stort værksted/lade med port, isoleret gildesal med flisegulv og ovenlysvinduer, viktualierum og disponibelt rum. Bag denne bygning 66 kvm. gammelt hønsehus.
Stuehuset er opført i 1939 og løbende moderniseret og renoveret - er pudset og hvidmalet, har dannebrogsvinduer og ældre tag af skiftereternit (trænger til udskiftning). Boligarealet udgør 157 kvm. - heraf 92 kvm. i stueplan, som har gulvvarme i alle flisegulve, lyse rustiklofter med spots, pudsede og hvidmalede vægge, hvide fyldningsdøre, og indeholder: Stor og rummelig forgang med rustikke grå gulvfliser, gulvlem til ca. 8 kvm. teknik-kælder og trætrappe til 1. sal. Rummeligt og lyst køkken/alrum med samme rustikke gulvfliser - køkkenelementer med grå låger, hvidevarer i stål og bordplade i hårdttræ - alrummet har plads til langbord og åbent til lys og regulær stue med udgang til den store sydvendte have, som får flere daglige besøg af skovens dyr. Under stuens gulvtæpper gemmer sig fyr-plankegulve. Huset store badeværelse har adgang fra forgangen og har også rustikke gulvfliser, glasvæg til forsænket bruseniche, som også kan anvendes til badekar - opmuret betonplade med 2 hvide porcelænsvaske og murede nicher - betonbordplade over vaskemaskine og tørretumbler gør det behageligt at lægge tøj sammen.
1. sal udgør 65 kvm., har lyse eller hvidmalede rustiklofter, og indeholder: Åben repos-gang med laminatgulv, kvistværelse og 3 gode værelser.
SKØN BELIGGENHED - GODE OG ANVENDELIGE UDHUSE - VELINDRETTET OG DELVIS MODERNISERET STUEHUS I RIGTIG LANDBOLIGSTIL - I KANTEN AF ROLD SKOV og med cykelafstand til stationsbyen Arden!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.