Gl. Møldrupvej 2, Møldrup, 9510 Arden

FÅ MINUTTER PÅ CYKEL TIL MADUM SØ, STORE BLÅKILDE OG ROLD SKOV - velbeliggende landejendom med 3,9 ha. lige omkring ejendommen - egen grusvej er indkørsel til ejendommens gårdsplads, som er omkranset af 255 kvm. præsentabelt stuehus med sammenbygningssluse til mange gode udhuse og tidligere driftsbygninger, indeholdende bl.a. fyrrum med stokerfyr, 2 store garager og masser af muligheder i store og regulære bygninger, flere af dem med plane gulve og højt til loftet - ejendommen er under udstykning, og det vil være relevant at nedrive nogle af bygningerne.
Stuehuset er opført i 1850, men løbende moderniseret og renoveret - facaderne er stænkpudsede, har plast-vinduer og tag af skifereternit. Boligarealet udgør 255 kvm. - heraf 135 kvm. i stueplan, som indeholder: Mellemgang/bryggers med adgang til fyrrum og udhuse, samt dør til rummeligt køkken/alrum med elementer med hvide låger, lys bordplade og god spiseplads - fra alrum trappe til 1. sal og dør til soveværelse med eget og lyst badeværelse med bruseniche. meget stor og lys stue med udgang til sydvendt terrasse og smuk udsigt til fredede naturarealer og skov. Fra den store stue skydedør til en mindre stue. Forgang/entre med gæstetoilet (ej tilkoblet kloak) og trappe til 1. sal, som udgør 120 kvm. og indeholder: repos, godt gavlværelse - disponibelt rum/gennemgangsrum, stort kvistværelse med smuk udsigt til naturen. 2 sammenhængende værelse med adgang til det andet repos, som har yderligere 2 mindre værelser og toilet.
Stuehuset trænger til gennemgribende renovering - men har masser af plads og masser af muligheder for at sætte eget præg.

LANDEJENDOM MED 3,9 HA. - GOD MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG - SKØN UDSIGT TIL FREDEDE NATUROMRÅDER OG SKOV - CYKELAFSTAND TIL MADUM SØ OG ROLD SKOV!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.