Spættevej 6, Rold, 9510 Arden

Velbeliggende og velindrettet étplansvilla med helt ny fjernevarmeinstallation.

Villaen er opført i 1972 med hvide kalksandsten, sort eternittag samt malede trævinduer på 954 kvm. stor grund i dejligt villakvarter i Rold.

Boligarealet er 135 kvm. og er indrettet: Dejligt stort bryggers med ny fjernvarmeinstallation, lyse skabe og bordplade, fordeler gang med adgang til værelse med skabe, oprindeligt - men fint - gæstetoilet, stort badeværelse moderniseret i 2003 med både bruseniche og badekar, soveværelse med skabsvæg. Hyggelig køkken med masser af skabsplads og spisplads. Fra køkkenet er der adgang til dejlig stor vinkelstue med flot bøgeparket.. Stuen er indrettet med en tv afdeling samt spisstue. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse og haven mod syd. Endvidere er der entré hvorfra der er adgang til endnu et værelse.

Desuden er der god muret garage, som er bygget sammen med huset, så mangler du plads, kunne udvidelse af boligen måske være en mulighed her.

Nem overskuelig villa - godt kvarter - kort afstand til motorvej og natur - Kontakt os for en fremvisning - du bliver ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.