Hobrovej 19, Rold, 9510 Arden

Velindrettet og indflytningsklar 1½-plans villa - opført i 1927 og løbende opdateret - pudset og hvidmalet med mahogni-bondehusvinduer (2001) og eternittag, i 2014 nye ståltagrender og gavl-/kvistbeklæding i hardieplank - centralt beliggende på 921 kvm. østvendt grund i Rold med kun 5 km. til E45 og kort afstand til Rold Skov og Rebild Bakker.

Boligarealet udgør 124 kvm. - heraf 84 kvm. i stueplan, som har gulvvarme, lyse rustiklofter, hvide fyldningsdøre,"skibsplank"-laminatgulv, og indeholder: Entre med hvidmalet trappe til 1. sal. Stor og lys stue med hyggelig brændeovn og åbent til stort køkken med granitfliser på gulvet, elementer med hvide låger, lys laminatbordplade med keramisk bordkomfur, indbygningsovn og emhætte i stål, opvaskemaskine, integreret køleskab.Godt værelse med skabe. Bryggers med lysegrå gulvfliser, plads til vaskesøjle og udgang til skøn og ugenert terrasse/have. Badeværelse med mørkegrå gulvfliser, bruseniche beklædt med lyse vægfliser, vask med hvide skabe.

1. sal er gennemgribende renoveret i 2013 - udgør 40 kvm. - har lyse rustiklofter og "egeplank"-laminat på gulvet og indeholder: Repos, disponibelt rum, stort kvistværelse, som kan opdeles i 2. Stort værelse med hyggelig hems. Flot badeværelse med sorte gulvfliser, fritstående kar, væghængt toilet, hvid vask med hvide skabe.

Terrassen og haven lukkes af med 24 kvm. udhus opført i 2014 i sort hardieplank og belagt med eternittag - heraf udgør ca. 14 kvm. isoleret udhus/fyrrum med støbt gulv, troldtekt-loft og træpillefyr (årgang 2013) med tank - og ca. 10 kvm. overdækket terrasse/cykelskur.

Nemt anlagt have med stor terrasse og plæne.

LYST, INDBYDENDE OG INDFLYTNIGSKLART!!

Rold er en velfungerende landsby med godt sammenhold - kirke, kro (under ombygning), cirkusmuseum, landskendt dametøjsbutik, "Rumlepladsen" - en legeplads med Tarzanbane, grillhytte m.v. - flere spændende arrangementer ved og omkring "Den Gamle Tankstation".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.