Hybenvej 2, Hørby, 9500 Hobro

Totalrenoveret og indflytningsklar villa på i alt 209 kvm. i børnevenligt og attraktivt kvarter med kort afstand alle områdets fantastiske faciliteter.

Villaen er i stueplan indrettet med: Entré med store flotte 30x60 klinker. Lækkert køkken/alrum med Aubo køkken med grebsfrie elementer, nyere hårde hvidevarer med flot loftmonteret emhætte i stål og med matchende sort bordplade, fra alrummet er der udgang til stor træterrasse med mørk glas, så I kan ligge og solbade ugeneret, fra terrassen fin kik ud over området. Fra Alrummet er der ligeledes overgang til forsænket tv stue, adskilt fra alrummet med halv mur. Stort lækkert og super moderne badeværelse med store flotte klinker, dobbelt bruser med rain bruser (skal opleves), gennemgang til soveværelse, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt masser af plads bag skydevæggene. Kontor/værelse med udgang til terrassen, nyt flot gæstebadeværelse i samme stil som det store.

Underetagen er indrettet 3 store rum alle i boligstandard og højt til loftet, alle med udgang til haven, mindre depotrum.

Under stueplan er der desuden indrettet gode værksted/udhus/opbevaringmuligheder med egen dør ud til haven.

Den overdækkede terrasse fungere i have niveau ligeledes som carport.

Grunden fremstår meget nem at udnytte og holde, i stueplan er der flisebelagt indkørsel, mens nedkørslen til haven er med græsarmeringssten og resten er udlagt i græs.

Ejendommen er netop forsynet med fjernvarme og har solceller - så driftsomkostningerne er lave.

Så er du til en topmoderne og istandsat villa, hvor du ikke behøver stresse over vedligeholdelse og havearbejde, så er denne bolig et oplagt valg. Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.