Ligustervej 9, Hørby, 9500 Hobro

Leder du efter plads? Så kan du godt stoppe din søgning her ved denne indflytningsklare og familievenlige villa med hele 6 soverum. Perfekt til den pladskrævende familie.

Her er der masser af indbydende boligkvadratmeter at boltre sig på - 223 kvm for at være helt nøjagtig.

I 2008 er villaen tilbygget i spændende stil med lækre detaljer. Samtidig blev huset vandskuret, og fik sort Jacobi tegltag samt forsynet med grå alu/plast vinduer over alt, så villaen fremtræder med et tidløst og samtidig moderne udtryk.

Villaen er indrettet med: Entré med flotte sorte 30x60 klinker med gulvvarme skydedørs skabe hvor den nye fjernvarme er installeret, mellemgang som leder dig forbi 2 store værelser samt gæstebadeværelse med muret bruseniche lyse vægge og mørke gulv klinker med varme, og til dejlig stort køkken alrum med hvide grebsfri elementer og sorte bordplader. Køkkendelen er adskilt fra alrum med rustik stenmur. I alrummet er der plads til det lange bord, hvor HELE familien kan være, hyggen er der også plads til med den væghængte brændeovn. Endvidere er der udgang til terrassen/haven mod syd. Der er yderligere et værelse i denne afdeling.

Alrummet er adskilt fra tilbygningen med glasskydedøre, og her kan ungerne have deres helt egen afdeling. Stor forstue/aktivitetsrum med udgang til terrasse og have samt flot trappe i hvid med trin i massivt træ til stuen, som er placeret som et indskudt plan i denne afdeling. Stuen på 1. sal har et maritimt udtryk med skrå lofter, skibsparketgulv og fantastiske lysindfald fra ovenlysene. Her på 1. sal vil du opleve en dejlig udsigt ud over områdets hustage. Endvidere 3 store værelser, 2 af dem endda med hems. Godt stort badeværelse med sorte klinker i 30x60 på gulvet og væg i den murede bruseniche. I tilbygningen er der gulvvarme i alle rum i stueplan. Desuden er der muret garage, som pt anvendes til værksted og opbevaring. Og naturligvis er der også plads til brænde i et stort kombineret brænde-/cykel-/opbevaringsskur.

Udenomsarealerne er nemme at holde, her er hæk og græs samt masser af terrasser, 2 mod syd samt nord hvor villaen sammen med garage og høj hæk, danner rammen om den stor gårdhave, hvor man kan sidde helt ugenert og i stilhed nyde en kop kaffe eller et glas vin også i aftensolen.

Villaen er beliggende i det attraktive område i Hørby Skoleby på lukket villavej i tæt gåafstand til indkøb, skole, idrætsfaciliteter, gode busforbindelser og med nem adgang til motorvej E45. Hobro by har et rigt handels- og kulturliv, et aktivt foreningsliv for alle aldre samt en storslået natur, som kan nydes både på de skønne cykle-, gå-, og løberuter samt vandaktiviteter på den smukke Mariager Fjord.

Ejendommen forsynes med fjernvarme fra Hobro Varmeværk - så billig varme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.